"Allah bir daha 15 Temmuz yaşatmasın"

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümünde şehit olanların acıları halen taze. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda görevli olan ve hainlerin helikopter saldırısında şehit olan 4. sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Düzce’de yaşayan anne ve babası da acılarını şehit oğullarının fotoğrafına bakara gidermeye çalışıyor. 15 Temmuz gecesinde şehit olan Emniyet Müdürü Baysan’ın annesi Hanife Baysan; oğlunu çok özlediğini dile getirirken Baba Ramazan Baysan ise; “Allah bir daha bu ülkeye 15 Temmuzlar yaşatmasın” dedi.

15 Temmuz 2016’da Silahlı Terör Örgütü FETÖ/PDY üyeleri tarafından girişilen hain darbe kakışmasının yıldönümünde acılar halen taze. Darbe kalkışması sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda görevli bulunan ve darbe girişimi sırasında hainlerin kullandığı helikopterden atılan bombalarla şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Düzce’deki baba ocağında acısı halen taze. Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Babası Ramazan Baysan ve annesi Hanife Baysan, aradan geçen 3 yıla rağmen, şehit olan oğullarının acısını üniformalı fotoğrafına bakarak gidermeye çalışıyorlar. Anne Hanife Baysan; “15 Temmuz bizim için çok acı bir gün. Her gün içimiz yanıyor. Anlatılmaz bir duygu. Onu çok özlüyorum. 3 sene önce oğlum yanımdaydı diyorum” dedi

Baba Ramazan Baysan ise; bitmek bilmeyen bir üç yıl. Bir baba şehit olan evladı için ne söylesin. Keşke bu işler olmasaydı. Sağolduğumuz sürece biz ve bizim gibi evladını, eşini, anasını babasını kaybetmiş o kahreden olaydan sonra o insanlar yaşadıkları sürece hissedecekler. Ne mutlu ki evladımın şehitlik mertebesine ulaşması, bizi teselli ediyor. Teselli kaynağımız. Allah bu ülkeye 15 Temmuz gibi haince, alçakça bir kalkışmayı bir daha yaşatmasın” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.