Düzce'de 30 Ağustos Kutlamaları

Düzce'de 30 Ağustos Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı nın 97. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de törenlerle kutlandı. Daha önceki törenlere katılmayan ya da merkez ilçe başkanlığı düzeyinde katılan AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili ile katılması gözlerden kaçmadı.  
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilk tören Anıt Park'ta yapıldı. Anıtpark’ta düzenlenen törene Vali Zülkif Dağlı,  Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, DüzceBelediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, siyasi parti il temsilcileri, emniyet mensupları, askeri erkan, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 


Törende Vali Zülkif Dağlı  Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Vali Zülkif Dağlı'nın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, siyasi partiler ve STK temsilcileri Atatürk Anıtına çelenk bıraktılar. Tören daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. 
Anıtpark’taki törenlerin ardından Valilik binasındaki kutlamalara geçildi. Vali Dağlı, protokolün ve programa katılan vatandaşların tebriklerini kabul etti. Tebriklerin alınmasının ardından ise geçiş töreni düzenlendi. Törende ilk olarak Vali Dr. Zülkif Dağlı, askerlerin, protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını kutladı. 


Törende daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından ise öğrenciler 30 Ağustos temalı şiirlerini okudu. Tören, geçit töreni ve Düzce Belediye Mehter takımı gösterisi ile son buldu. 

Ak Parti uzun zaman sonra

AK Parti çok uzun zaman sonra ilk defa üst düzeyde temsil edildi. Geçtiğimiz milli bayramlara ya katılmayan ya da merkez ilçe düzeyinde temsil edilen AK Parti, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinliklerine milletvekili Ayşe Keşir ile İl Başkanı Mustafa Keskin de katıldı. Çok uzun aranın ardında üst düzeyde temsil edildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.08.2019
17:15

Baktılar, oy kaybediyoruz, bundan sonra katılım kararı aldılar demek ki. Her şey oy için oyyyy.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,21
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.