Düzce Şehidine Ağlıyor

Düzce Şehidine Ağlıyor

Düzce protokolünden Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık için taziye mesajı yayımlandı.

Düzce protokolünden Van'da çığ altında kalarak şehit olan Van’da meydana gelen çığ felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık için taziye mesajı yayımlandı.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı:

“Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ afeti sonucu Düzceli askerimiz J. Uzman Çavuş Özgür Işık'ın Şehadet haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Düzcemizin ve aziz milletimizin başı sağolsun.”

AK Parti Düzce Mlletvekili Ayşe Keşir:

“Van’ın Bahçesaray ilçesinde kurtarma ekibinde görev alan Düzceli evladımız J. Uzm. Çvş. Özgür Işık’ın şehadet haberini üzülerek öğrendim.
Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum.
Başımız sağ olsun...”

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz:

“Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ düşmesi sonucunda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve onları kurtarmak uğruna şehit olan güvenlik güçlerimize, arama kurtarma ekiplerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü:

“Van'da can kurtarmaya giderken çığın altında kalan Düzceli askerimiz J. Uzm. Çvş. Özgür Işık’ın şehadet haberini büyük bir teessür ile öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine sabır diliyorum. Düzcemizin ve milletimizin başı sağolsun.”

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin:

“Van Bahçesaray’daki çığ afetinde Şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş ÖZGÜR IŞIK kardeşimize Allah' tan rahmet, acılı ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.Milletimizin başı sağolsun.”

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er:

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde takviye amaçlı bölgeye giden askeri aracın üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın şehit haberinin tüm Düzcelilerin yüreğinde büyük bir acıya sebep olduğunu belirten Er, “Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bir yanda depremler, bir yanda uçak kazaları, bir yanda sınırımızda yaşanan gelişmeler, bir yanda çığ felaketi.  Her günümüz kötü haberlerle sarsılıyor. Her birinde yüreğimiz dağlanıyor, içimiz acıyor.  Dün akşam saatlerinde ise bu kez ateş tam da yüreğimizin ortasına düştü. Van’da görev yapan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın, yaşanan çığ felaketine takviye amacıyla giden ve üzerine çığ düşerek şehit olan ekibin arasında yer aldığını öğrendik.  Askerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Düzce halkımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez:

“Van Bahçesaray da yaşanan çığ felaketinde Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın şehit düşmesi, bu soğuk kış gününde yüreklerimizi yakmıştır.

Şehit Mehmetçiklerimize, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, başta şehidimiz Özgür Işık’ın kederli ailesi olmak üzere silahlı kuvvetlerimize, milletimize sabırlar dileriz. Vatan sağ olsun.”

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay:

“Van İli ,Bahçesaray da yaşanan çığ felaketinde kurtarma çalışmaları sırasında Düzce’li Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın şehit düştüğü haberini yürekleri derinden yaralamıştır.
Yaşanan çığ felaketinde hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza ,çığ altında kalan yurttaşlarımızı kurtarmaya çalışırken şehit düşen Mehmetçiklerimize ve görevlilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.Halen çığ altında bulunan yurttaşlarımızın sağ salim kurtarılmasını umut ediyoruz.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.