Vali Dağlı: İşiniz Yoksa Sokağa Çıkmayın!

Vali Dağlı: İşiniz Yoksa Sokağa Çıkmayın!

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından sokakta gezenlere çağrı niteliğinde bir paylaşım yaptı. Vali  paylaşımında, "Sokakta işi olmadığı halde keyfe keder gezenler, lütfen dışarı çıkmayın" dedi. 

 Korona virüs nedeni ile bir çok konuda tedbirler alınmaya devam edilirken, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı sosyal medya hesabından sokakta gezenlere çağrı yaptı. İşi olmadığı halde keyfe keder sokakta gezen vatandaşların sokağa çıkmamasını istediği paylaşımında: "Dışarıda işi olmadığı halde keyfe keder gezenler! Canı sıkılıp kendini dışarı atanlar… Lütfen yapmayın.! Dışarıda gezdiğiniz sürece, süreci uzatıyorsunuz, kapalı olan işletmelerin açılacağı günü öteliyorsunuz, işinden olan kişilerin işe başlamalarını engelliyorsunuz, evdeki çoluğunuzu çocuğunu, temas kurduğunuz arkadaşlarınızı riske atıyorsunuz. İşi olmadığı halde dışarıda gezenler! Biraz sorumlu davranarak sürecin bitmesine katkı sağlayın. Sizler bizim için değerlisiniz. Her birimizin canı birbirinin emaneti canlarımız yanmasın. Lütfen dışarı çıkmayın” dedi. 

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın bu paylaşımının ardından sosyal medyada bir çok kişi tarafından paylaşıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.03.2020
18:59

ÇOK HAKLISIN SAYIN VALİM HERKES BU KURALA UYMALI

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,78
Yücel Polat
26.03.2020
12:40

SAYIN VALİM BİZİM İNSANIMIZ LAFTAN ANLAMAZ GÖRÜYORSUNUZ ZATEN, TEK ÇARE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞIDIR. VATANDAŞIN HASTANELERE GİTMESİNİ GEREKTİRMEDEN, EV EV SAĞLIK KURULUŞLARI BU TESTİ YAPSA, HEM KİMSE EVİNDEN ÇIKMAMIŞ VE BİR ARAYA GELMEMİŞ OLUR, HEM DE HERKESİN KESİN TEST YAPTIRDIĞI GARANTİ OLUR BÖYLE DAHA İYİ DEĞİL Mİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,61
BU İŞ RAYINDAN ÇIKTI HASTALAR ÇOĞALIYOR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.