Tam 260 Kilometre Pedal Basacaklar

Tam 260 Kilometre Pedal Basacaklar

Gelenek bu yılda devam etti. Düzce bisikletçiler derneği üyeleri Hain darbe kalkışmasının yıldönümünde Bu defa hainlerin ilk saldırdığı yerlerden olan Emniyet Müdürlüğü Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndan aldıkları Türk Bayrağı ile 15 Temmuz şehidi emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın baba ocağına pedal basacaklar.

5 Termmuz 2016 yılında hain darbe kalkışmasının yıldönümlerinde hainlerin yaptığı kalkışmaya karşı ülkeyi savunanları yaad etmek amacıyla Düzce Bisikletçiler Kulübü üyelerinin her yıl yaptığı saygı turu hain kalkışmanın 4. yılında anlamlı bir tura dönüştü. Hainlerin kalkışmada ilk saldırdıkları yerler arasında yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda özel Harekayçıları ziyaret eden Düzce Bisikletçiler Kulübü Üyeleri aldıkları Türk Bayrağı ile birlikte Düzce’ye geliyor.

Düzce Bisikletçiler Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ŞEHİT HARAT UFUK BAYSAN Bisiklet turu için bisikletçiler 260 kilometrelik parkurda pedal basıyor. Beyköy yolu üzerinde bulunan Şehirt Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın babaocağı olan Çalıcuma Köyü’ne kadar pedal basacak olan Düzce Bisikletçiler Kulübü Üyelerini Şehitlik önünde Düzceli Bisikletçiler karşılayacak. Sabah saat 09.30’da ise Kulüp üyeleri Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndak, özel Harekatçıklardan aldıkları bayrağı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Babası Ramazan Baysan ve Annesi Hanife Baysan’a teslim edecekler. Ardından da Ufuk Baysan’ın Çalıcuma Köy Mezarlığı’nda bulunan kabrine giderek burada dua edecekler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.