En Yoğun Denetim Yarın Başlıyor

En Yoğun Denetim Yarın Başlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın, Türkiye genelinde koronavirüs salgını ile ilgili en yoğun denetimi gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bakan Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, 'Kontrollü sosyal hayat' mesajı ile yaptığı açıklamada, "Yarın tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. Pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk, zabıta, hepimiz sahada olacağız" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.08.2020
20:14

Tarih belli, saati ve yeri söyleyinde vatandaş maske taksın, nasılsa bir takıp, ertesi gün çıkaracaklar, boşuna vakit harcamayın, bu yapılan dostlar alışverişte görsün

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,42
Mustafa
5.08.2020
14:26

GÜNAYDIN, GÜNAYDIN SAYIN BAKANIM, OLAN OLDU, HASTALIĞI KAPAN KAPTI, SEYAHAT İZİNLERİNE KADEMELİ MÜSAADE ETTİNİZ, BAYRAM OLDU MİLLET BİRBİRİNE SARILDI, GİTTİ GELDİ, SİZ ŞİMDİ DENETİM YAPSANIZ NE OLACAK, ÜSTELİK BUNU DUYURUYORSUNUZ DA, YANİ BİZ GELECEĞİZ TEDBİRİNİZİ ALIN DİYORSUNUZ, " GEÇTİ BORUN PAZARI,,, "

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,40
GÜNAYDIN, GÜNAYDIN SAYIN BAKANIM,
5.08.2020
13:00

Ula millet bayramda ciz biz sahillere ete dote parmak atti giren girdi ginayi malum yere yakin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,30
Corona81


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.