Turan Otel’de Üst Düzey Korona Virüs Önlemi

Turan Otel’de Üst Düzey Krona Virüs Önlemi

Tüm dünyada kırmızı alarm verdiren ölümcül Korona Virüs salgını, otellerde geniş önlemlerin alınmasına neden oldu. Düzce’de 2016 yılından beri hizmet veren Turan Otel, aldığı tedbirleri üst düzeye çıkarttı. Otele giriş yapan misafirlerin ateşi otel personeli tarafından ölçülürken, alınan önlemler kapsamında restoranda bulunan masalar 2’şer kişilik olarak ayarlanarak sosyal mesafe alanı oluşturuldu. Turan Otel Genel Müdürü Ali Ünver, seyahat zorunluluğu bulunan misafirlerin, gönül rahatlığıyla konaklayabileceklerini belirtti.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Korona Virüs (COVID-19), global bir tehlike olarak günden güne büyümeye ve yayılma hızını arttırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Düzce’de 2016 yılından beri güvenli ve hijyenik hizmet prensiyle hareket eden Turan Otel, Korona Virüs salgını nedeniyle tüm önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

Müşterilerin güvenli ve hijyenik bir ortamda konaklamalarını sağlamak amacıyla hummalı bir temizlik çalışması yürüten Turan Otel, otelin tüm alanlarında dezenfektasyon çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca alınan önlemler kapsamında enfeksiyondan korunma ve kontrol ilkelerine göre hareket edilen Turan Otel’de, hizmet verdiği ilk günden itibaren bulundurulan dezenfektan kutuları, kolonyalar ve uyarı yazıların sayıları artırıldı.

Otel mutfağında oluşturulan hijyenik bölgeler ile de temiz ve sağlıklı yemekler hazırlanarak, müşterilere bu anlamda da kaliteli ve temiz hizmet veriliyor.

Otele giriş yapan müşterileri ise maske ve eldiven ile karşılayan otel görevlileri,  konaklama yapacak müşterilerin ilk olarak kayıtları isim, adres, iletişim, pasaport bilgileri, son 14 gün içerisinde bulunduğu ülkeler ve konaklaması sonrasında ülke içerisindeki seyahat planları gibi bilgileri not alıyor. Daha sonra da misafirlerin ateşi ölçülerek, yüksek görülmesi durumunda sağlık kurumlarına sevk ediliyor.

Ayrıca otel restoranında 4 kişilik masalar 2 kişilik, 2 kişilik masalar tek kişi olarak düzenlendi. Müşterilerin istekleri doğrultusunda otelde ağırlıklı olarak odaya servis yapılıyor.

Otele giriş yapılırken misafirlerin ilk olarak ateşlerini ölçtüklerini belirten Turan Otel Genel Müdürü Ali Ünver, Korona Virüsü sonrası alınan önlemleri şu şekilde ifade etti:

“Biz 2016 yılından itibaren Düzce’de misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Otelimizde her türlü tedbirimizi kuruluşumuzun ilk gününde itibaren almış bulunuyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü sonrası Sağlık Bakanlığı’nın uyarıları sonrasında tüm tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarmış bulunuyoruz.

Tüm otel personelimizin temizlik eğitimleri ve sertifikaları bulunuyor. Mutfağımızda da güvenli alanlar oluşturarak, misafirlerimize sağlıklı, temiz ve güvenli yemek servisi yapıyoruz. Misafirlerimizin kaydı sırasında sonra 14 gün içerisinde yaptıkları seyahatleri not alarak ateşlerini ölçüyoruz.

Misafirlerimizin ateşi yüksek çıkması durumunda gerekli sağlık çalışanları ile irtibata geçeceğiz. Misafirlerimiz geliyor, fakat henüz böyle bir durumla karşılaşmadık. El dezenfektanlarımız kurulduğumuz ilk günden itibaren otelimizin çeşitli noktalarında bulunuyordu zaten. Aynı şekilde Düzce’mizde üretilen kolonyaları da müşterilerimize misafirperverlik açısından bulunduruyorduk. Bunların sayılarını Korona Virüsü nedeniyle artırdık.

Ayrıca sosyal mesafe alanını da dikkate alarak restoranımızda bulunan 4 kişilik masaları 2 kişilik, 2 kişilik masaları da tek kişi olarak düzenledik. Müşterilerin istekleri doğrultusunda otelde ağırlıklı olarak odaya servis yapılıyor. Misafirimizin kullandığı nevresim, çarşaf, havlu ürünlerinin temizliği konusunda da tüm özeni gösteriyoruz.

Aynı zamanda tüm çamaşırlarımızın yıkama, kurutma işlemlerini otelimizde kendi personelimiz ile gerçekleştiriyoruz. ”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.