Fiskomar Çözüm Bekliyor

Düzce’nin en önemli kavşaklarından olan 5 ana yolu Düzce Şehir Merkezi ile bağlayan Fiskomar Kavşağı, sürücüler için yoğun trafiğinin yanı sıra çukur yolları ile de tehlike oluşturuyor. Sürücüler, hem keşmekeşe olan trafikte gidecekleri yöne dönmeye çalışırken bir taraftan da çukurlardan kaçmaya çalışıyor.

Düzce’nin trafiği en yoğun ve en karışık kavşağı olan Fiskomar Kavşağı ç.ile olmaya devam ediyor. D-100’den, Kalıcı Konutlardan, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden ve otoyoldan Düzce Şehir Merkezi’ne girmeye çalışan araçların bağlandığı kavşak olan Fiskomar Kavşağı bu haliyle sürücüler için tam bir çile kavşağı oluyor. Bu trafik keşmekeşine bir de kavşaktaki yolların çukur olması ve kot farkları nedeniyle oluşan tümseklikler eklenince sürücüler için kabusa dönen kavşak, en kısa sürede yapılmayı bekliyor.

Sürücülerin yapımı için müjde beklediği kavşakla ilgili olarak Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün trafik keşmekeşi için çözüm arayışında olduğu bilinirken, yollardaki çukur ve tümsekler içinde bir çalışma yapmasını bekliyorlar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.06.2019
15:21

Kavsaktan itibaren k.konutlar köprüsüne doğru ve e-5 ten bu kavşağa gelinen yanyolda köstebek yuvası gibi cok bozuk. Yolun etrafına çiçek edeceğinize yollari yapın yolları

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,39
Halil
9.06.2019
21:30

Bu konuyu haber ettiğiniz için çok teşekkürler.Düzcenin otobana bağlanan en işlek bu kavşağının hali içler acısı. Büyük araçların çukurlardan dolayı çıkardığı gürültü ve deprem etkisinden bütün mahalle muzdarip. En kısa zamanda yolun yenilenmesi gerekli.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,54
Metin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.