Eserinizle Gurur Duyun Siyasiler

Düzce’de son günlerde peşpeşe yaşanan kalp krizine bağlı ölümleri bu defa da FOX Tv Anahaber'de Fatih Portakal masaya yatırdı. Uzun uzun verilen haberde yakınlarını kalp krizlerinden kaybedenlerle röportaj yapan FOX Tv ekibi ayrıca kalp krizi yaşayan hastalarla da yaptığı röportajları yayınladı. 

Son aylarda Düzce’de peş peşe yaşanan kalp krizine bağlı ölümlerin ardından sosyal medyaya taşınan Düzce’de ki kalp krizi ölümlerini Türkiye’nin en çok izlenen anahaber bülteni FOX Tv Ana haber Bülteninde Fatih Portakal masaya yatırdı. FOX TV haber ekibi Düzce’ye gelerek Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde kalp hastalarıyla ve kalp krizine bağlı olarak yaşamını yitirenlerin yakınlarıyla röportajlar yaptı. Kardiyaloji de yaşanan sorunu irdeleyen FOX Tv haber merkezi ekibi kardiyoloji sırası bekleyen hastalarla da röportajlar yaparak, Düzce’de ki kalp krizi ölümlerini ekranlara getirdi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.09.2019
02:24

BAZI BASIN YAYIN ORGANLARINDA YORUMCULAR AYŞE ABLAMIZ DİYE YORUM YORUM YAPIYORLAR DÜZCENİN ABLASI (AYŞE KEŞİR) NEREDE DÜZCEDEN DAHA ÇOK ÖNEMLİ ÖZEL İŞLERİ Mİ VAR DA SEL AÇILIŞLAR GÖSTERİŞ YAPILACAK DURUMLARDA KAMERA KARŞISINDA GÖRÜNÜYOR HANİ HASTANEDE DOKTOR PROBLEMİNİ ÇÖZMÜŞLERDİ 57 PRATİSYEN DKTOR 6 TANE UZAMAN DR GELİYORDU 57 PRATİSYEN YERİNE 20 PRATİSTEN 20 DE UZMAN DR NİYE GETİREMİYORLAR NİYEMİ BEN SÖYLİYİM SİYASİ BASKI YAPILIYOR DR LARA SPORDA SAĞLIKÇILARDA HER YERE SİYASETİ SOKTUNUZ ALLAH AŞKINA SPOR KLUPLERİNDEN SAĞLIK SEKTERÜNDEN ÇEKİN ELLERİNİZİDE ADAMLAR İŞLERİNİ YAPSINLAR KIRALDAN ÇOK KRALCI DEMEK BUNA DENİR DÜZCENİN ABLASI AYŞE KEŞİR SİZİ BU HALK MİLLETE HİZMET ETMESİ İÇİN VEKİL TAYİN ETTİ AYNI ŞEKİL FAHRİ ÇAKIR İÇİNDE GEÇERLİ SADECE ÜMİT YILMAZ DEĞİL DÜZCENİN MİLLETVEKİLİ HADİN İŞ BAŞINA BU MİLLET SİZDEN ÇOK İŞ BEKLİYOR UNUTMAYIN BU 5 YIL ÇABUK GEÇER GENE BU MİLLETE OY DİLENMEYE GİDECEKSİNİZ HANGİ YÜZLE GİDECEKSİNİZ ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,04
VAY BEEEE KİMSEMİZ YOK
17.09.2019
00:03

Bir düzce li olarak devlet hastanesine gidemiyoruz veya gitmek istemiyoruz sağlık ocağından farksız....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,08
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.