Düzce ölüyor, muhalefet uyuyor

Düzce ölüyor, muhalefet uyuyor

Düzce’nin son günlerde en önemli gündem maddesi olan sağlıkta yaşanan sıkıntılar, Türkiye gündemine otururken Düzce’deki muhalefetin sessizliği anlaşılamadı. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Parti’nin sağlığa sessiz kalması bu partilere oy veren binlerce seçmeni derinden üzdü. Diğer taraftan konu sağlık olduğunda kimin mağdur olacağı bilinmezken kendisine muhalefet gömleği giyen partiler konuya uzak kalması bir türlü anlaşılamadı.


Düzce son günlerde yaşanan kalp krizi ölümleri ile Türkiye gündemine oturdu. Ana haber bültenleri bu konuyu derinlemesine incelerken, Düzceliler ise endişeli bir şekilde bekliyor. Anca k Muhalefet Partileri de konuyu vatandaşlar gibi bekliyor. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Parti gibi muhalafette olduğunu söyleyen partilerin halen sağlıkla ilgili çok önemli bir konuya sessiz kalmaları ise en çok bu partilere oy veren binlerce seçmeni üzüyor.


İyi Parti Türkkan’a, CHP Tanal’a bağlı kaldı
Diğer taraftan İyi Parti Düzce Teşkilatı Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, il yönetimi yerine mecliste bir konuşma yaparak Düzce’de yaşanan kalp krizlerini ve krizlere bağlı ölümleri dile getirdi. Ayrıca CHP’de de Düzce’nin sorunlarını hem mecliste hem açıklamalarıyla Türkiye gündemine taşıyan Mahmut Tanal dışında açıklama yapılmadı. Düzceli seçmenlerde bu iki isme dualar ediyorlar.


Sağlık Vali Vekil Siyasetçi herkese lazım
1 Aylık süre içinde yaşanan kalp krizine bağlı ölümlerin ardından muhalefet gömleği giyen partilerin sessiz kalması, Düzcelilerin; “Sağlık herkese lazım bugün Tamer Hoşver, Akif Çodur’un başına gelen yarın kimin başına geleceği bilinmez” diyerek tepki göstermesine neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.09.2019
20:03

Görmüyormusunuz Düzcede herkez Ak pARTİYE PARDON ÖZLÜYE BİAT ETMİŞ KİMSE ELEŞTİREMİYOR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,84
yAZIK size
19.09.2019
19:49

CHP LİŞLERİN ECZANESİ VAR ÜMİT GİBİ NASIL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ELEŞTİRİRLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,62
KÖYLÜ
19.09.2019
16:07

CHP İl Bşk. Valilik deki toplantı da açıklama yaptı ya.Ben bile sağlık sorunlarımızla ilgili Bolu ya tedaviye gidiyorum.Siz duymadınız mı?? Valilik deki toplantı da yapmış olduğu açıklamayı açın izleyin ve dinleyin....Haksızlık yapmayın?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,43
teknik
19.09.2019
14:15

Ne bekliyordun Lendi düşen Ağlamaz son Seçim Akp %60 oy aldı sürünün

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,50
Ben Kerim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.