Yönetim Takımın Başında Gitti Galibiyet Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, deplasmanda Manispor ile karşı karşıya geldi. Haftaiçinde yönetime seçilen Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulunun eksiksiz izlediği maçta Düzcespor Manisapor’u  2 golle geçmeyi bildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor sezonun 12. haftasında Manispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeni başkan Gökhan kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de eksiksiz izlediği maçta Düzcespor, Manisaspor’u 47. Dakikada Aybars ve 83. dakikada Ahmet Maran golleriyle 2-0 kazandı.

 

YENİ YÖNETİM İYİ BAŞLADI

Haftaiçi yapılan olağanüstü kongrede Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu Düzcespor’un başına geçmişti. Yeni yönetim ile birlikte ilk deplasman karşılaşmasına çıkan Düzcespor’da Manisa deplasmanı ile yüzlerde güldü.

Düzcespor, deplasmanda aldığı 3 puan ile puan tablosunda 16 puanla 9. sıraya yükseldi. Düzcespor gelecek hafta ise Karbel Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma 17 Kasım Pazar günü 13.30’da Düzce 18 Temmuz Stadından oynanacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.