Düzcespor'a Çankaya Maçının Faturası Ağır Oldu

Düzcespor'a Çankaya Maçının Faturası Ağır Oldu

Geçtiğimiz hafta Düzcespor – Çankaya FK maçında Düzcepsor tribününden sahaya atılan çakmak nedeniyle kulüp 6 Bin TL cezaya çarptırıldı. Ayrıca disiplin kurulu tribünden yapılan çirkin tezahürat nedeniyle ihtar cezası verdi.

Geçtiğimiz haftasonu Düzcespor evinde Çanka FK kulübünü ağırlamıştı. Karşılaşmada Düzcepor tribünlerinden sahaya çakmak atılması ve maçın sonuna doğru tribünlerden yapılan kötü tezahürat nedeniyle Düzcespor disiplin kuruluna sevk edilmişti. Disiplin kurulu Düzcespor ile ilgili kararı verdi. Sahaya yabancı madde atılması nedeniyle kulübe 6 Bin TL ceza kesilirken, çirkin tezahürat nedeniyle ve bunun bu sezon Düzcepor’un ev sahipliğinde ilk kez olması nedeniyle ihtar cezası verildi.

FEDARASYONUN AÇIKLAMASI

Düzcespor Kulübünün, 19.01.2020 tarihinde oynanan TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada DÜZCESPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

BAŞKAN GÖKHAN KAPOĞLU SERT ÇIKMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu çirkin tezahürat yapanlar için ; “Sahamızı kapattırmak için küfür etmek isteyenler gitsin dağ başında küfür etsin” demiş, sahaya yapabancı madde atanlar içinse “Sahaya yabancı madde atanlarla yollarımızı bugünden tezi yok ayıralım” demişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.