Ekşioğlu Termal Kaplıcaları Hizmete Açıldı

Ekşioğlu Termal Kaplıcaları Hizmete Açıldı

Düzce’nin yeni açılan Ekşioğlu termal kaplıcaları halka hizmet vermeye devam ediyor. Düzceli vatandaşların kaplıca suları için şehir dışına çıkmasına gerek kalmıyor, Ekşioğlu Termal Kaplıcaları hem temizliğiyle hem de şifalı suyuyla Düzcelileri, tesislerine bekliyor.

 

Düzce’nin Beyköy Derdin Köyü’ne giden yol üzerinde bulunan Ekşioğlu Termal Kaplıcaları, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Doğal yaşam alanında nezih bir ortamda bulunan termal kaplıcaları suyun topraktan çıktığı haliyle termal suyunu ihtiyacı olan insanlara direk ulaştırıyor.

 

Ekşioğlu Termal Kaplıca Tesisi sorumlusu Yunus Yıldız tesis hakkında bilgiler verdi. Yunus Yıldız; ‘ Düzceliyiz, Düzcelilere hizmet etmek için buradayız, termal olarak faaliyete geçirdiğimiz çok nezih ve güzel ortamda, yeşil düzce nin ortasında direk yer altından çıkan sıcaklığıyla halkımıza hizmet veriyoruz’ dedi.

 

Ayrıca tesis sorumlusu Yunus Yıldız; termal suyunun siyatik hastalıklara, doku hastalıklarına, boyun ve bel fıtıklarına, böbrek taşlarına ve mide ağrılarına iyi geldiğini, az miktarda içildiğinde de şifalı olduğunu belirtti.

 

‘Burası şuanda yeterli sayılabilir tabi ama çoğaldıkca burayı daha da geliştirebiliriz, tek kaplıca değil, dinlenme amaçlı  ve nezih bir ortamda kahvaltı etmek isteyen vatandaşlar kaplıcamıza gelebilir.’ Dedi.

 

Kaplıca da bulunan vatandaşlar beğenilerini şu şekilde ifade etti. Vatandaşlar; “Allah hayırlı uğurlu etsin, Düzce halkınada buradan duyuralım, her zaman uzak yerlere gidiyorduk, yakın yerde kaplıcamız olmuş ne mutlu bize. Ayrıca böyle bir tesisi düzceye kazandırdıkları için teşekkür ederiz, Umduğumuzdan çok daha güzel bulduk, yeşillik harika. Hizmet ve manzara çok iyi ifadelerinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.