Varlığı unutulan geçit yeniden açıldı

Varlığı unutulan geçit yeniden açıldı

Düzce’de yapımı yılan hikayesine dönen karayolu geçişleri ve onarımı bir türlü bitmeyen yollar kervanına eklenmesi an meselesi olan D-100 Karayolu alt geçidi nihayet bitirilerek faaliyete geçti.

Mahmure, Yenitaşköprü gibi onlarca köyü Yani sanayi sitesine bağlayan alt geçitte onarım sona erdi.


Düzce, karayolu ve geçitlerde talihsizliğini bir türlü yenemedi. Ancak yapımı devam eden bir çok geçit uzun zaman geçsede, varlığı unutulmaya yüz tutsa da sonuçta tamamlanarak sürücülerin hizmetine açılıyor. Sırası ile Gölyaka otoyol gişeleri, Kaynaşlı otoyol gişeleri birbiri ardı8na tamamlanarak Düzce’ye gelmek isteyen sürücülerin yada Düzce’den diğer şehirlere gitmek isteyen sürücülerin hizmetine açıldı. Bir de D-100 alt geçit var ki yağmur suyu hattı döşemesi ve asfaltlaması 1 buçuk yıl sürdü.

Sonunda Mahmure, Yenitaş Köprü, Paşakonağı Köyü gibi birçok köyü sanayi sitesine bağlayan, Düzce’nin vizyon projesi olan Melensupark’tan Sakarya - İstanbul istikametine gidecek sürücüler için D-100 Karayoluna çıkış olan ve şehir merkezinin trafiğini ciddi oranda azaltması planlanan alt geçit nihayet sürücülerin hizmetine açıldı.

Bu geçitle birlikte Sanayi sitesine girişlerde de büyük rahatlık sağlaması bekleniyor.Düzce’de yapımı yılan hikayesine dönen karayolu geçişleri ve onarımı bir türlü bitmeyen yollar kervanına eklenmesi an meselesi olan D-100 Karayolu alt geçidi nihayet bitirilerek faaliyete geçti. Mahmure, Yenitaşköprü gibi onlarca köyü Yani sanayi sitesine bağlayan alt geçitte onarım sona erdi.


Düzce, karayolu ve geçitlerde talihsizliğini bir türlü yenemedi. Ancak yapımı devam eden bir çok geçit uzun zaman geçsede, varlığı unutulmaya yüz tutsa da sonuçta tamamlanarak sürücülerin hizmetine açılıyor. Sırası ile Gölyaka otoyol gişeleri, Kaynaşlı otoyol gişeleri birbiri ardı8na tamamlanarak Düzce’ye gelmek isteyen sürücülerin yada Düzce’den diğer şehirlere gitmek isteyen sürücülerin hizmetine açıldı. Bir de D-100 alt geçit var ki yağmur suyu hattı döşemesi ve asfaltlaması 1 buçuk yıl sürdü. Sonunda Mahmure, Yenitaş Köprü, Paşakonağı Köyü gibi birçok köyü sanayi sitesine bağlayan, Düzce’nin vizyon projesi olan Melensupark’tan Sakarya - İstanbul istikametine gidecek sürücüler için D-100 Karayoluna çıkış olan ve şehir merkezinin trafiğini ciddi oranda azaltması planlanan alt geçit nihayet sürücülerin hizmetine açıldı. Bu geçitle birlikte Sanayi sitesine girişlerde de büyük rahatlık sağlaması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.