Üst Geçit Asansörleri Onarılıyor

Üst Geçit Asansörleri Onarılıyor

Önceki gün haber bültenimizde yer alan "Bu asansörler ne zaman hizmet verecek "  başlıklı haberimizi dikkate alan ,Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezi üst geçit asansörlerinde bakım ve onarım çalışması başlattı.

Düzce Belediyesi yaya ulaşımında büyük önem taşıyan üst geçitlerde çalışma başlattı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında hizmet dışı kalan asansörlere öncelik vererek Hamidiye mahallesinden başlayarak asansörleri onarmaya başladı.

Vatandaşların taleplerini de hızlı bir şekilde karşılamaya özen gösteren ekipler konu hakkında açıklama yaparak " Karayolları üzerinde yayaların ulaşımını sağlayan üst geçitlerde özellikle engelli, bebekli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için yapılan asansörlerin bakım ve onarım çalışması başlatılmıştır.

Hamidiye mahallesi üst geçidinde başlatılan çalışmalar etaplar halinde şehir merkezindeki tüm üst geçit asansörlerinde yapılacaktır. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını değerli kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.