YHT Projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeminde

YHT Projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeminde

YHT Projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeminde

Düzde’den geçmesi halinde şehre yeni bir yüz kazandıracak Yüksek Hızlı Tren projesi için sevindirici haber Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’dan geldi. Prof. Dr. Şamandar sunduğu YHT projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alındığını açıkladı.

Düzce Üniversite Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve ekibinin uzun süredir uğraş verdiği Yüksek Hızlı Tren projesinin Düzce’den ve çevre illerden geçmesi için hazırladığı proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde.

Prof. Dr. Ayhan Şamandar tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul -Gebze- Kocaeli -Sakarya- Hendek -Düzce- Bolu -Gerede- Ankara  YHT  projesinin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığına talimat verdi.

Şamandar tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Değerli arkadaşlar  3 aydır yoğun çabalarımızın sonucu olarak Ankara’dan külliyeden  güzel bir haber aldık. Cumhurbaşkanımıza  önerdiğimiz İstanbul -Gebze- Kocaeli -Sakarya- Hendek -Düzce- Bolu -Gerede- Ankara  YHT  projemizin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığına emir vermiş. Çok mutluyuz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde yer alan ve Düzce adına önemli bir yatırım olan YHT projesi hakkında Düzceli vekillerin konuyla ilgili açıklama yapması ve konunun gidişatı hakkında bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

 

AYHAN ŞAMANDAR DÜZELTME YAPMAK ZORUNDA KALDI

ERDOĞAN EMİR VERMEMİŞ!

Prof. Dr. Ayhan Şamandar, YHT projesinde sadece Cumhurbaşkanının bilgisi dahilinde olduğunu ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul-Gebze-Kocaeli-Sakarya-Hendek-Düzce-Bolu-Gerede-Ankara YHT projesinin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığı’na talimat verdiği haberleri üzerine  Şamandar, olayın sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi dahilinde olduğundan ibaret olduğunu söyledi. 

 İlk önce konuyu Ankara-İstanbul YHT Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, “Değerli arkadaşlar 3 aydır yoğun çabalarımızın sonucu olarak Ankara’dan külliyeden güzel bir haber aldık. Cumhurbaşkanımız önerdiğimiz İstanbul-Gebze-Kocaeli-Sakarya-Hendek-Düzce-Bolu-Gerede-Ankara YHT projemizin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığı’na emir vermiş. Çok mutluyuz” ifadelerini kullanmıştı.

Şamandar son açıklamasında şunları söyledi; “Değerli arkadaşlar bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum aldığım haber İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren projemizin Cumhurbaşkanlığımız tarafından bilindiği  ve incelendiği şeklindedir.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.02.2020
16:33

Düzceninde hakkı YHT türkiyeyi kuşatıcaz diyordu reis ozaman bizimde hakkımız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,72
Ekrem kurt
14.02.2020
23:02

İnşallah bu duzcemiz için hayırlı ve süper olur kalkınması acisindan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%68,33
Fikret ŞAHİN
14.02.2020
21:08

Anadolunun bel kemigı olan düzce Kış aylarında istanbul ve ankara üretici fabri kalar için Düzce ili göz ardı edilecek bir il deil dir bu ülkeye yapılan her işfayda getiren bir yatırımdır düzcede üretici fir malara en iyi hizmeti sunacaktır bu yatırım gerçek leşirse şahsım ve düzce adına çok teşekürler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,39
Cemal cöddel
14.02.2020
17:33

Sayım Ayhan Şamandar bey bu habere bütün Düzce halkı olarak herkes çok sevinmiştir inşeallh gerçek olur Reis söz verdiyse gereğini yapar sizede çok teşekürler böyle bir projeyle yıllardır uğraşıyorsun halimiz gerçek olsun Amin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,44
Fevziye yılmaz
14.02.2020
12:49

Yok sa siyaseti mi atılacak hoca baksanıza siyasetçilerden önce biliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,71
Nereye Gidiyor *
14.02.2020
11:42

Şuna harcıdığın mesainin yüzde birini fakültede eğitim kalitesini arttırmak için harcasan ya

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,91
öğrenci


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.