Bakımevi Öğrencilerin Hizmetinde

Bakımevi Öğrencilerin Hizmetinde

Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi kapılarını üniversite öğrencilerine açıyor. Projenin mimarı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer üniversite bünyesinde kurulan Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans bölümü öğrencilerini bakımevine davet etti.

Düzce Belediyesi, Düzce’de eğitim gören öğrencilerin imkanlarını geliştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, sorumluluğu altında bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğünün Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak yeni bir çalışmanın daha müjdesini verdi.

Düzce Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan Laborant ve Veterinerlik Önlisans programı öğrencilerinin aldığı eğitimin teoride sınırlı kalmaması için yapılan çalışma ile öğrenciler okulda edindikleri bilgileri Kurtsuyu Mevkiinde bulunan Geçici Bakımevinde yapacakları uygulamalarla pekiştirme şansı bulacak. Burada taraflarla toplantı yapan Başkan Yardımcısı Tuncer, yaptığı açıklamada üniversite ile yapılacak iş birliği çalışmalarının farklı alanlarda da devam edeceğine dikkat çekerek “Sayın Başkanımız Faruk Özlü Bey, belediyemiz hizmetlerinin ayrım gözetmeksizin her kesim için seferber olması konusunda oldukça hassas. Bu kapsamda bizler de sürekli projeler üretmek ve özellikle illimizde eğitim gören genç kardeşlerimiz için çalışmaya özen gösteriyoruz. Düzce'miz için yeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. İlimizde yeni açılan Veteriner Sağlık Önlisans bölümü öğrencilerinin eğitim sürecinde Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi ortak çalışma programı kapsamında hizmet verecekler. Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezimizde teorik ve pratik eğitimlerini alacak olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası bakımevini gezen Tuncer, burada devam eden çalışmalar ve tedavi altındaki sokak hayvanlarının durumu hakkında da bilgi alarak Veterinerlik hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdüğünü de açıklamalarına ekledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.