Ömer Küçük ; Merak Etmeyin Kurtuluyoruz

Ömer Küçük ; Merak Etmeyin Kurtuluyoruz

Ömer Küçük ; Merak Etmeyin Kurtuluyoruz

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçim için Düzceli seçmenin karar verdiğini belirtti. Ömer Küçük, seçim çalışmaları başlamadan önce, seçmenler içinde kararsızların oranının fazla olduğuna değindi ve ‘Seçmen artık kararını verdi. Umutsuzluğunu yendi ve tercihini Millet ittifakından yana kullanacak’ dedi. 


Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, seçime doğru kararsızlar kitlesinin azaldığını belirterek seçmenin kendisini Başkan seçeceğine inandığını açıkladı. Vatandaşların umutsuzluk içinden umuda doğru yol aldığına değinen Ömer Küçük bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Seçim çalışmalarına ilk başladığımız zamanlarda halkta bezginlik gördük, umutsuzluk gördük, çaresizlik gördük. Çünkü Düzce 15 yıldır iyi yönetilmiyor, sorunlara çare olamıyor. Mevcut iktidar baskısı da halkı bunaltmış. Gördük ki sorun ekonomide, sorun işsizlikte, sorun huzursuzlukta. Bir de bunlara yetersiz belediye hizmetleri eklendiğinde insanlarımız sıkılmış, umutsuzluğa düşmüş. Mahalle gezilerimizi, ev ve esnaf gezilerimizi arttırdıkça bu umutsuzluk umuda dönüştü. Çünkü biz çare sunduk, proje sunduk. Dertlerine derman olabilecek düşüncelerimizi aktardık. Bize inandılar, güveniyorlar. O yüzden o güne kadar kararsız olan seçmenler şimdi tercihlerini bizden yana kullanıyorlar. Biz de onları mahcup etmeyeceğiz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.3.2019
16:41

Evet senden artık kurtulmalıyız. Her seçimde gelirsin ve arkana bakmadan çekip giden senden kurtulmalıyız. Senin İP bizi cezbetmiyor. O İP senin sonun da oldu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,28
Cenk Sabret


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.