Önce Nasihat Sonra Oy Sözü

31 Mart Yerel Seçimleri için ziyaretlerini ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın Nusrettn Mahallesindeki ev ziyaretinde konuk olduğu Güner Teyze “ Oğlum” diyerek önce nasihat, sonra oy sözü verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına esnaf, ev ile kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek devam ediyor.

Nusrettin Mahallesinde ev ziyareti yapan Bıyık’ın evine konuk olduğu Güner Aykutlu, önce nasihat etti ardından oy sözü verdikten sonra dua edeceğini söyleyerek “ Sana kanım ısındı oğlum” dedi.

Düzce il olduktan sonra oy kullanmadığını belirten Güner Aykutlu, “ İçimden geçen isim Erdoğan Bıyık. Mahalleden birisi broşür getirdi ve beraber inceledik. Sen kime oy vereceksin dediğimde Erdoğan Bıyık’a oy vereceğim nine dedi. Allah nasip ederse oyumu bu seçimlerde sana vereceğim, söz veriyorum. 18 yıldır oy kullanmıyorum. İçimden sana oy kullanmak geçti. Ben dediysem sen Düzce için hayırlı birisindir. Allah önünü açık etsin. Milletin hakkı üzerinde kalmasın oğlum dikkat et. Sen doğru olanı yap oğlum, Allah senin her zaman arkanda olacaktır. Görevinin hakkını ver oğlum. En büyük yük sende, üstlendiğin yük çok büyük oğlum. Bilerek kul hakkına girme oğlum. Senin için dua edeceğim, sana Fetih süresini okuyacağım” şeklinde konuştu. 

Güner Teyzeyi dinledikten sonra kendisi ve geçmişi hakkında bilgiler veren Bıyık, “ Bizlerde sistemin yanlış olduğunu düşündüğümüz için aday olduk. Yapılanların yanlış olduğunu düşündüğümüzden dolayı göreve talip olduk. Biz her zaman Allah bize kul hakkı nasip etmesin diyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeni bu dünyada olmasa bile öbür tarafta Allah vebalini ödeteceğini çok iyi biliyoruz. Sayın Genel Başkanımız bize bir yük verdi. Bizler onun vermiş olduğu görevi hakkı ile yapmaya çalışıyoruz. Belediye başkanlığı çok sıkıntılıdır. Belediye başkanlığı dik ve dirayetli durması gerekiyor. Bizler bu yaşa kadar helal para ile büyüdük. Babam ayakkabı tamir ederek bizi büyüttü. Babam bize kul hakkı yemeyin diye öğüt verdi. Hayatımda bilerek kimseye kötülük yapmadık ve kimsenin hakkını yemedim. Bizler bu bilinçle belediyede iyi hizmetler yapmaya talip olduk. Bizler milletin parasında gözümüz yok” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Güner Teyze’nin elini öptü,  hayır duasını alarak, seçim çalışmalarına devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.2.2019
15:08

Size genel başkan yük mü verdi?yük diye adlandırdıgınız hizmet adaylığını kimlerden ne kadara satın aldınız?size göre böyle bir alışveriş kul hakkı sayılmazmı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,65
!!!!
26.2.2019
12:34

Şaka gibi haberimsi yazı. Hiçbir samimiyet inandırıcılık yok. Binbir türlü oyunla çıkılan yolun sonunu meraktayım.asıl ilhami sen ve diğeri tüyü bitmemiş insanların hakkını yediniz çoktan .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,20
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.