Bıyık İşaret Dili Öğrendi

Bıyık İşaret Dili Öğrendi

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Düzce İşitme Engelliler Derneği ziyaretinde işaret diliyle konuşarak gönüllere girmeyi başardı. Bıyık, işitme engellilerin belediyede yaşadığı sorunları gidermek amacıyla başkan seçilmesi halinde tercüman konusunda gerekeni yapacağı sözü verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık , 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını Düzce İşitme Engelliler Derneğinin ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, işaret dili ile dernek üyeleriyle konuştu.

Ziyaret öncesinde MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ofisinde işitme dili eğitimi aldı.

Dernek binasında işitme engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Bıyık işaret diliyle selamladı, “Ben sizi ziyaret etmeye geldim. Ben Düzce Belediye Başkan Adayıyım. Ben sizi çok seviyorum. Ben işaret dili öğreniyorum” dedi.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın işaret diliyle kendileri ile konuştuğunu gören dernek üyeleri alkışlayarak karşılık verdi. İşaret diliyle alkış yapan dernek üyelerine Başkan Adayı Erdoğan Bıyık da işaret diliyle alkışlayarak eşlik etti.

Dernek üyeleri yaşadıkları sorunları dile getirirken, “ Düzce’de işaret dili bilen sayısı çok az. Bizler insanlar ile iletişim kurmakta sorun yaşıyoruz. Düzce Belediyesinde işaret dilini iyi bilen birisi de yok. Yaşamış olduğumuz sorunlarda haklı dahi olsak kendimizi ifade edemediğimizden dolayı haksız duruma düşüyoruz” şeklinde konuştu.

İşitme Engellilerin sorunlarını teker teker not alan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Dernek faaliyetleri konusunda başkan olsak da olmasak da sizlerin yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Tercüman konusunda gereken yapılacak. Bizler sizlerle birlikteyiz” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.3.2019
15:37

Sen önce kibar konuşmayı öğren. Çok kabasın başkanlık makamı sana çok fazla.önce muhtar seçilmeyi deneseydin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,84
Muhalif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.