Allah Her Başkana İstanbul Caddesi Versin

Allah Her Başkana İstanbul Caddesi Versin

Daha önce defalarca üzerinde çalışma yapılan her gelen belediye başkanının üzerinde çalışma yaptığı İstanbul Caddesi’nde şimdi de Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü çalışma yapmaya başladı. Düzceliler ise yapboz’a dönen İstanbul Caddesi ile ilgili olarak; “Allah her başkana İstanbul Caddesi gibi cadde versin” diyerek dua ediyorlar.

Düzce’nin hem araç hem de yaya trafiğinin en yoğun olduğu noktası İstanbul Caddesi’nde yeniden çalışma başladı. Mehmet Keleş’in göreve gelmesiyle birlikte önce trafiğe kapatılarak üzerine tramvay konulan, aydınlatmalar yapılarak dekoratif, nostaljik ve Avrupa sokakları havasına bürünmesi için çalışılan İstanbul Caddesi, Dursun Ay’ın Belediye başkanlığı döneminde cadde araç trafiğine de açılmıştı. O haliyle hem tramvayın çalıştığı hem de araç trafiğinin olduğu, yayaları ise kaldırımdan yürüdüğü bir cadde olarak Düzcelilere hizmet vermişti. Dr. Faruk Özlü’nün belediye başkanı olmasıyla birlikte de üzerinde yeniden planlama yapılarak üzerinden bisiklet yollarının, araç park ceplerinin yer aldığı, araç trafiğinin tek şeritten ilerlediği ve yaya kaldırımlarının yer aldığı yeni proje için İstanbul Caddesi yine trafiğe kapatıldı.

Üzerinde tadilat ve çalışmalar için daha önceki dönemlerde milyonlarca lira paralar harcanması da Düzcelilere kalan miras oldu. Bu miras içinde 1 milyon 750 bin liraya yapılan tramvar. Atılırken Boğaz Köprüsü asfaltı olduğu söylenen ve uzun yıllar gideceği iddia edilen yüksek maliyetli bazalt asfaltın önce caddeye serilmesi sonra sökülmesi ve sonra yine ucuz maliyetli asfalt atarak tramvay için rayların döşenmesi gibi maliyeti Düzcelilere yüklenen borçları kaldı.

Bu kadar üzerinde çalışma yapılan caddenin ardından Düzcelilerde; “Allah her başkana İstanbul Caddesi gibi bir cadde nasip etsin” yorumlarında bulunuyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.10.2019
17:47

Nasıl olurda bir yönetim şehrin tam ortasına nasıl olur da içine ederiz diye düşünür uygular başka yer aramaya gerek yok işte en canlısı Düzce merkezi ya tamamen trafiğe kapatın yada tam açın bşr taraf bisiklet yolu ortası tek yön trafik sağ taraf park park etsen kapı aöamıyosun açınca soldan gelen kapıyı alır gider bisikletler karşıdan karşıya geçiş serbest sinir kırızi geçirmek ekde deyil Allahdan otobüsleri sokmuyolar bunu nasıl düşünmüşler oda hayret yani tamamen trafiğe kapıtılsa daha hayırlı olurdu bence ama Düzce burası tamamen yap boz işletmeciliği

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,71
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.