YHT İmza Kampanyası Devam Edecek Mi?

YHT İmza Kampanyası Devam Edecek Mi?

Düzce Belediyesi kent Konseyi Başkanı Av. Ali Dilber, Yüksek Hızlı Tren Projesi için başlatılan imza kampanyasının, gelen talep üzerine Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılmasına yetki verildiğini hatırlatarak, kampanyanın devam etmesine de yine Kadın Meclisinin karar vereceğini açıkladı.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Düzce Belediye Başkan Danışmanı olan Av. Ali Dilber, Yüksek Hızlı Tren projesinin Düzce’den geçmesi için Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan imza kampanyasının devam edip etmeyeceğine yine Kadın Meclisinin karar vereceğini açıkladı.

İmza kampanyasına devam edilip edilmeyeceğini Kent Konseyi Kadınlar Meclisi karar verecek açıklamasında bulunan Av. Ali Dilber, “İmza kampanyası için Bakanlıktaki çalışmanın sonucunu bekleyebilirler diye düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

Kararı Kadın Meclisi Verecek

Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Dilber, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ankara-İstanbul 2 metropol arasında kurulacak olan Yüksek Hızlı Tren hattının Düzce’den geçmesi için başlatılan imza kampanyasına Kent Konseyi Kadın Meclisimiz bizde katılalım diye Kent Konseyi Yürütme Kuruluna bir teklif getirdi. Bizde Kent Konseyi’ndeki 9 yürütme kurulu arkadaşımızla oy birliğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisinin imza kampanyası başlatmasına karar vermiştik. Bu karardan sonra Kent Konseyi Kadın Meclisi kendi arasında toplanarak imza kampanyasına devam edip etmeyeceği noktasında bir karar verip yürütme kurulumuza getirdiği zaman tekrar biz yürütme kurulumuzda konuyu değerlendireceğiz. Burada Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin kendi içinde alacağı bir karar söz konusu. Onlar toplamış olduğu imzalarla ilgili nasıl bir işlem yapacaklarına kendileri karar verecekler. Belediye Başkanımızın imza kampanyalarının çok aşırı şekilde yüklenilmesinden dolayı teknik olarak bir sonucun çıktıktan sonra böyle bir işlem yapılması gerektiği noktasındaki beyanından sonra teknik olarak bu hızlı trenin buradan geçmesinin mümkün olup olmadığının Bakanlıktaki çalışmanın sonucunu bekleyebilirler diye düşünüyorum. Ama kadın meclisinin alacağı kararı biz yürütme kurulunda tekrar değerlendireceğiz.”

Özlü, İmza Toplamak Yanlış Demişti

Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin Düzce’den geçmesi için yola çıkılarak başlatılan imza kampanyası hakkında, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından “Tren kaçıyormuş gibi imza toplamak yanlış” açıklaması gelmişti.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.01.2020
19:57

Ali Dilber Faruk Özlü kampanyayya karşı cıkınca Yeni TOGG YERLİ OTODA BİLE OLMAYAN BEŞİNCİ GERİ VİTESE TAKTI

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,55
Şanzıman Ustası
7.01.2020
19:09

Bir durun be bu ne laf bilmezlik millet bir yere varamadan bir bahane kapı acilip kılıf uyduruluyor.burdan tren falan geçmez buna emin olun boş işlerle gündemi çalkalamak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,05
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.