Korona Virüs Biter Bu Kuyruk Bitmez

Korona Virüs Biter Bu Kuyruk Bitmez

Korona virüs salgını döneminde yaptığı uygulamalar ile vatandaşları isyan ettiren, devletin verdiği yardımları vatandaşlara ulaştırmakla görevli olan ancak oluşan kuyrukları bir türlü önleyemeyen ve tepkilere neden olan PTT, normalleşme sürecinde de Düzcelilere işkence çektirmeye devam ediyor.

  Pandemi döneminde hiçbir önlem almayan ve vatandaşları hem korona virüse yakalanma riski ile karşı karşıya bırakan hem de uzun kuyruklarda çile çekmesine neden olan PTT, normalleşme sürecinde de aynı politikalarına devam ediyor.

Çok basit önlemleri almak yerine vatandaşlara sınırlı sayıda memurla hizmet etmeye çalışan ve vatandaşların uzun kuyruklar oluşturmasına neden olan Düzce PTT Başmüdürlüğü ülke genelinde sosyal mesafe kuralları içersinde normalleşme sürecine girilirken aynı çalışma şeklini devam ettiriyor.

İstanbul Caddesi üzerinde bulunan şubesi önünde uzun uzadıya kuyruklar oluşurken devletin yardımlarını vatandaşlara ulaştırmakla görevli olan PTT, vatandaşlara bu yardımları ulaştırma noktasında yetersiz kalıyor. Bu haliyle 1980’lerin Türkiyesi’ni anımsatırken 21. yüzyılda uzun uzadıya devlet yardımı almak isteyen vatandaşlar ise isyan ediyor.

Vatandaşlar; “Uzun kuyruk dönemi, bittiğini sanıyorduk. Kendi teknolojik askeri araçlarını yapan, uydusunu yapan Türkiye’de halen işimizi halledebilmek için devlet kuruluşunda kuyruklarda bekliyoruz. Çok basit alınacak önlemlerle kuyruklar bitirilebilir ancak PTT halen bu önlemleri almıyor. Sayın Valimizin bu konuda vatandaşlara yardımcı olması için çalışma yapmasını bekliyoruz. Korona virüs salgınında bir şey yapılmadı bari normalleşme sürecinde yapılsın. Valimizde bu konuda yardım bekliyoruz” dediler.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.06.2020
11:36

Bu pandemi süresi icerisinde PTT nin ve çalışanlarının fedakarca yapmış olduğu üstün gayreti hizmeti takdir edeceğinize PTT yi eleştirmek apiytir günahtır varsa çözümün onu yaz kardeşim 500 kalem farklı iş yükü olan bu kuruma çalışanlarına teşekkür et sacmalama.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,50
Mustafa Yaman
6.06.2020
23:43

PTT nın hizmet yelpazesi okadar genişli hangi kurum bukadar hizmet kaleminde bukadar hizmet veriyor.İnsanlarımız bu gerçeği idrak edemiyor malesef

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,67
Varantaş
6.06.2020
18:32

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir edip ödüllendirdiği bir kurumu böyle karalamak size hiç yakışmamış...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
paramı evime getiren PTT
6.06.2020
17:13

Yazıklar olsun. .!! Hiçbirşey yapmadı dediğiniz PTT 20 bin aileye gece yarılarına kadar çalışarak destek ödemelerini evinde ödemiştir. Bunun haberinide yine siz yapmıştınız...!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,54
Emekli postacı
6.06.2020
16:08

uzaya uydu gönderiyoruz ama vatandaş parasını bankamatikten çekmesini bilmiyor. yada ödemelerini internetten yapmasını ne dersiniz!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,27
dersimli
6.06.2020
16:05

ptt yıkılıp yenisi yapısın derken karşı çıkan siz değilmiydiniz!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,13
ahmet mergen
6.06.2020
13:55

Uydu falan işi değil daha büyük uyduya çarptılar sıkıntılarını çekiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,40
Vatandas
6.06.2020
13:01

Bu çok basit önlemler nelerdir.Merak ettim. Bunuda yazarmısınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,76
Caner can


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.