İl Başkanlarına Büyük Birlik Partisi ev sahipliği yaptı

İl Başkanlarına Büyük Birlik Partisi ev sahipliği yaptı

Her ay yapılan siyasi partilerin il başkanlarının bir araya geldiği il başkanları toplantısı Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir’in ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Düzce il Müdürü Zeki Yıldırım sunum yaptı.

https://youtu.be/Ap3yhl7H_oo


Düzce’de ki siyasi partilerin il başkanlarının katıldığı ve artık gelenekselleşen her ay yapılan İl Başkanları Toplantısının Aralık ayı oturumu Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nda Engin Bedir ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı İlhan Duru, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan katıldı.ş Toplantıya katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Düzce il Müdürü Zeki Yıldırım ise il başkanlarına sunum yaptı. 


İl Başkanları adına konuşan ev sahibi Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir “İl Başkanları olarak her ay düzenli olarak yaptığımız toplantıya bu defa Büyük Birlik Partisi İl Başkanı olarak ben ev sahipliği yapıyorum. İl Başkanlarımızla birlikte şehrimizin sorunlarını belirleyerek çözüm yolları bulunması konusunda istişare halinde olmamız gerçekten çok güzel. İl Başkanları olarak belirlediğimiz konuları AK Parti İl Başkanı Musttafa Keskin’e ileterek sorunlartın Ankara’ya ulaşmasını sağlamaya ve çözülmesine ön ayak olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle yaklaşan yeni yılında bütün Düzcemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Her ay bir konuğu ağırladığımız toplantımızın bu ayki konuğu ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Düzce il Müdürü Zeki Yıldırım bey oldu. Kendisine de aramıza katıldığı için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.