Fethi Sönmez: Halkın Fikrini Soracağız

Fethi Sönmez: Halkın Fikrini Soracağız

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, belediye başkanı seçilmesi halinde her mahallede meclis kurarak halkın fikirlerini alacağını söyledi. Sönmez belediye başkanlarına bir çağrıda bulundu, “ Düzce için , halk için gelin bir konuşalım” dedi.

 

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, belediye başkanı seçilmesi halinde ihale sistemini kaldıracağını belirtti. Belediye şirketlerini lav edeceğini söyleyerek, bu şirketlerin ve ihalelerin hortumlamanın en önemli aracı olduğunu vurguladı.

Sönmez, “ Bizim yapacağımız, belediyenin hesapları açık olacak, meclis görüşmeleri yayınlanacak. Her mahallede meclis kuracağız, tüm mahallelere dengeli bir hizmet , Düzce’nin sorunlarını burada tartışacağız. Halk yönetime katılacak, fikrini alacağız. Rant için değil üretim için Vatan Partisi diyoruz. TSO ile görüştüğümüzde, çözüm önerileri onlardan da alıyoruz. Önmeli projemiz, Düzce ovasını imara kapatacağız, üretim merkezi yapacağız.Bugün patates soğan ihraç edilen yerde Düzce ovası bomboş duruyor.” Dedi.

 

Toplu taşımayı hayata geçireceklerini söyleyen Sönmez özellikle raylı sistemin özendirileceğini belirtti, şehir merkezinin yayalara ait olacağını ifade etti.

Sönmez, “ Toplu taşımayı cazip hale getireceğiz. Hava kirliliği ilgili olarak kömürlü ev olmayacak. Doğalgaz kullanımını hayata geçireceğiz. Taksitlendirerek doğalgaz sobası kullanma fırsatı vereceğiz. Kalıcı konutları merkez haline getireceğiz. Üniversiteden çok daha fazla yararlanacağız. Düzce’yi adım adım kuzeye doğru kaydıracağız, yakın köyleri cazibe merkezi haline getireceğiz. Konuralp’in yeniden belediye olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Öncelikle Düzce’nin parklarını halka açacaklarını söyleyen Sönmez, belediyeye gelirse 1 hafta içinde parkları belediye eliyle çalıştırmaya başlayacağını belirtti, “ çay 25 kuruş olacak” sözü verdi.

 

Sönmez bir de diğer belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu.

“ Gelin, isterseniz bir düğün salonunda isterseniz televizyonlarda Düzce’nin sorunlarını ve çözüm yollarını medeni ölçüler içerisinde , sohbet ortamında Düzce halkına sunalım. Düzce halkı da tanısın bilsin, yardımcı olur, oy verir, bundan kaçmasınlar. Kaçmazlar ama zaman ayırsınlar. Düzce için gayret ediyoruz. Çok yararlı olur. Düzce’ye bir hizmet olur.”

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.