Elaziz karşısında Enver ve Ebu Sıdık yok

TFF 3. Lig'in 32. haftasında kendi sahasında Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak olan Düzcespor, maç için hazırlıklarına devam ediyor.

Geçen hafta oynadığı Kızılcabölükspor maçında aldığı 2 farklı skorla 3-1 yenilen ve playoff grubundan iyice kopan Düzcespor, sezonun 32. haftasında oynayacağı Elaziz Belediyespor maçı için çalışmalarına devam ediyor.

Şıralık 2 Nolu sahada çalışmalarına devam eden Düzcespor’da, Teknik Direktör İskender Eroğlu yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Koordineli güç kuvvet koşu çalışması da yapan Düzcesporlu futbolcular, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda gerçekleştirilen hücum çalışmasıyla süren çalışma defans organizasyonları çalışmasıyla sona erdi.

Kızılcabölükspor karşılaşmasında hafif sakatlığı bulunan Enver ve ön çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Ebu Sıddık Çelik’de antrenma katılmadı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.4.2019
23:21

Ben 40 puanın kümede kalma için yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca İskender hocageldikten sonra takkm daha kötü futbol oynamaya başladı. Daha az pozisyon buluyor daha çok pozisyon veriyoruz. İskenderaşısı tutmadı diyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,80
Hasan Kayra


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.