Düzcespor Evinde Galibiyeti Buldu

Düzcespor Evinde Galibiyeti Buldu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor, yaklaşık 1 aylık ayrılığın ardından kendi taraftarı önünde Yomraspor’u konuk etti. 2 haftadır shadan mağlubiyetlerle ayrılan Düzcespor, hasret giderdiği taraftarı önünde Yomraspor’u 2 golle mağlup etmeyi başardı. Maç 2 – 1 Düzcespor galibiyeti ile sona erdi.


Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, yaklaşık 1 aylık ayrılığın ardından taraftarı önünde Yomraspor ile karşı karşıya geldi. Düzce 18 Temmuz stadından oynanan karşılaşmayı Çorum bölgesi hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetti. Ecevit’in yardımcılıklarını ise Özcan Genel, Muhammed Sait Emre Alagöz, Hakan Aktaş yaptı. 


Cezalar, deplasman maçları gibi nedenlerle 1 aydır taraftarı ile buluşamayan Düzcespor, taraftarı önünde oynadığı maçı 2-1 kazandı. 


Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın 20. dakikasında Yomraspor’dan Uğur Durmuş, takımının golüne imza attı. Maçın ilk yarısı da 1-0 Yomraspor galibiyeti ile tamamlandı. Maçın 2. yarısında ise 55. dakikada Yomraspor’an Hüseyin Sürmeneli kendi kalesine attığı golle skorda eşitliği yakaladı. Maçın 79. Dakikasında ise Düzcespor’dan Doğancan Kılıç takımının 2. golüne imza attı. Maç bu skorla tamamlandı. 


Alınan galibiyetin ardından devre arasına 1 maç kala Düzcespor puan tablosunda 8. sıraya yükselerek puanının 22 yaptı. Gelecek hafta programında ise Düzcespor, Cigroup Buca ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 15 Aralık Pazar günü Yeni Buca stadında oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.12.2019
18:41

Devre arası daha iyi transferle takım daha iyi olacak şuan pas yüzdesi çok kötü vasat takımın bir 10 numarası yok mesela bugün yomrasporda uğur durmuş mükemmel bir gol attı ayrıca topla düşünerek ve çok sakin oynayan bir oyuncu böle topçular lazım bize sağbek yedegimiz bile yok ayrıca yedek kalecimiz çok kötü top geçtikten sonra atlıyor tribünde kendi futbolcusuna küfür edip oyundan düşüren taraftar maça gelmesin adam kendi topcusuna küfür ediyor inşallah daha iyi yerlere gelecek takım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,05
Mehmet imroz
8.12.2019
17:40

Düzcespor, yenik durumdan maçı çevirmeyi başardı. Üsttekilerle puan farkının açılmasını engelledi. Play of a kalabilmesi için de çok önemli bir galibiyet tebrikler Düzcespor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,30
İbrahim
8.12.2019
17:44

düzcespor deplasmanda kendi sahasında oyun planı yok zar zor kazanıyor bir oyun taktigi olmalı düzcesporun teknik ekip bu sorunu çözmeli yoksa düzcesporun işi zor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,17
ali yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.