Düzcepor : 3 – Çankaya Futbol Kulübü : 1

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor evinde Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk ediyor. 2. Devre evinde oynayacağı ilk maçta Düzcespor 3 puan için sahaya çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor ligin 19. Hafta mücadelesinde Çankaya Futbol Kulübü ile kendi evinde karşı karşıya geliyor. 18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara yönetiyor. Yardımcılıklarını ise  Necdet Çelik, Rıdvan Çevik, Bahadır İleri yapıyor.

Devre arasında iyi bir kamp dönemi geçiren Düzcespor, ayrıca yaptığı transferlerinde takıma uyum sağlaması ile birlikte bu sene şampiyonluk hedefliyor. Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinde özveriyle çalıştığı Düzcespor Çankaya Futbol Kulübü karşısında kendi seyircisi önünde sahadan galip gelerek zirve yolunda taraftarını umutlandırmak için sahaya çıkacak.

MAÇ BAŞLADI

İlk dakikalarda her iki tarafda kontrollü oyunu tercih ediyor.  

Dakiaka 33 Düzcespor Nevzat Bilen ile golü buluyor.

Düzcespor 1 Çankaya FK 0

 

GOL dk:45' Çankaya spor golü buluyor.

Düzcespor:1 Çankaya:1

Düzcespor ilk yarı oynadığı etkili futbol ile taraftarlardan büyük destek aldı.İlk yarının son anlarında Düzcespor Kaptanı Enver'e yapılan faul'ü vermeyen orta hakem verdiği şaibeli kararlar ile Düzcespor'u zoru soktu. Maçta ilk devre 1-1'lik eşitlik ile sona erdii.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 46  Metin Düzcespor golü buluyor.Dakika 67 Nevzatın golü ile Düzcespor durumu 3-1 e getiriyor.

Düzcespor 3 Çankaya FK 1


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.