Sıra Şanlı Düzcespor Tarftarında

Sıra Şanlı Düzcespor Tarftarında

Sıra Şanlı Düzcespor Tarftarında

Düzcespor hafta sonu Hatay Erzinspor takımını konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Tek hedef haftasonu oynanacak maçtan 3 Puan ile ayrılmak. Bunun için de Düzce 18 Temmuz stadının tek koltuk bile kalmadan dolması gerekiyor.

Düzcespor takımı Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Yeni yönetim ile birlikte yükselişe geçen takımın daha iyi noktalara gelmesi için taraftar desteğine ihtiyaç var. Düzcespor’un yağmur çamur demeden deplasman ve içerideki maçlarda yalnız bırakmayan cefakar taraftarı bu hafta oynanacak olan Erzispor maçında büyük rol oynayacak. 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve güçlü takımların olduğu grubumuzda Düzcespor 5 haftadır ligde yenilgi görmüyor.  

 

AYNI HATAYA DÜŞMEYELİM KULÜP CEZA ALMASIN

İki hafta önce sahamızda oynanan Çankaya mücadelesinde sahaya atılan bir çakmak nedeniyle Düzcespor disiplin kuruluna sevk edilmiş, federasyon tarafından 6 Bin TL para cezasına çarptırılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Hopa deplasmanında takımımıza yönelik çirkin saldırılar ve küfürler istenmeyen görüntülere sahne olmuştu. Bu hafta Erzinspor maçında aynı benzer durumların yaşanmaması için taraftarımızın sakinliğini koruyarak takımı motive edici tezahüratlar yapması gerekiyor.

KADIN VE ÇOCUKLARIN BİLETLERİ ÜCRETSİZ

Düzcespor’un içeride oynanan maçlarda geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu haftada Kadın ve çocukların biletleri yönetim tarafından karşılanacak. Aynı zamanda Stadyum yanında bulunan Seven Otopark’ta biletini gösteren taraftar aracını ücretsiz olarak park imkanı bulacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.