Düzcespor :1 – Şile Yıldızspor: 0

Türkiye 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor evinde Şile Yıldızspor’u konuk ediyor. Geçen hafta deplasmanda Tokatspor’u farklı yenen Düzcespor, kendi taraftarı önünde yenerek liderlik yolunda bir engeli daha aşmak için sahaya çıktı. 

Türkiye 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 23. hafta mücadelesinde kendi taraftarı önünde Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geliyor. Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşma saa13.30’da başladı. Maçı Ankara Bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova yönetti. Yardımcılıklarını ise Mikail Can, Salih Burak Demirel, Mahir Emre Herdem yaptı. 

 Geçen hafta deplasmanda Tokatspor ile karşılaşan ve sahadan 6-0’lık net galibiyetle ayrılan Düzcespor liderlik yolunda kendi evinde Şile Yıldızspor’u da yenerek sahadan 3 puanın sahibi olarak ayrılmak için sahaya çıktı. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta düzcespor istediği golu ilk yarıda bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Düzcespor aradığı gölü metin sevinç ile 75. dakikada buldu. Maçta Başka Gol Olmayınca müsabaka bu skorla tamamlandı. Bu sonuçla düzcespor 3 puanı hanesine yazdırırken 37 puanla 6. sıradaki yarini korudu. Düzcespor 19 şubat çarşamba günü sultanbeylispor ile karşılaşıcak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.02.2020
17:52

Düzcespor önümüzdeki maçları düşünüp nasıl taktikle oynayacak bu çalışıp puanları alıp hedefe kilitlenmeli dandunla zor maç alır düzcespor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,08
Salih hızel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.