Düzcespor’u Yalnız Bırakmadılar

Düzcespor’u Yalnız Bırakmadılar

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, DESKKOOP ve DESOB işbirliğiyle düzenlenen Düzcespor’a destek gecesi, Düzce’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve Düzcesporlu futbolcuların katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, “Hepimizin ortak değeri olan Düzcespor’u, Düzcespor’un son dönemde oluşturduğu olumlu sinerjiyi konuşmak, kendilerine destek olmak, söz birliği yapmak ve ilimizin sportif alandaki tanıtımına en büyük katkıyı sağlayan Düzcespor’un yarınlarına daha güvenle bakabilmesine katkı sağlayabilmek için buradayız.dedi. Şahin Burada çok kıymetli başkan, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularımız var. Belli bir yere kadar Düzcespor’u taşıdılar. Şu an her şey güzel gidiyor. Kıymetli başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri her an takımın yanında. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak Düzcespor’umuza sahip çıkmalıyız. Son dönemde oluşan bu güzel sinerjiyi iyi değerlendirmeliyiz. “ifadelerini kullandı.

 

Düzcespor Genel Sekreteri ve Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ise konuşmasında şu sözlere yer verdi.” Tuncay Şahin Başkanımıza Böyle bir gecede bizleri biraraya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz.Düzcespor tüm Düzcelilierin ortak değeri. Yeni yönetim 14. Hafta görevi devraldı ve şuanda 27. Haftadayız ve takımız  İlk 5’in içinde Play-Off potasında. Biz yönetim Kurulu olarak çok zor bir iş ile ilgileniyoruz. Her maçımızda taraftar statı dolduruyor hatta içeri giremeyenler bile oluyor. Şehir Düzcespor’a inanmaya başladı. Bizim için önemli olan bu birliktelik içerisinde Düzcespor’u 2. Lig’e taşımak. Türkiye’nin her yerinde özellikle 3.Lig’de herkes Düzcespor’u konuşuyor. Elde edilen büyük bir başarı var. Bu da hepinizin sayesinde. Düzcespor siz değerli başkanlarımızı ile birlikte daha iyi yerlere gelecek inşallah.” Dedi.

 

 

Son olarak Takımı temsilen Konuşan Düzcespor kaptanı Enver Ayyıldız “ Sayın Başkanlarım, Yöneticilerim öncelikle bizi bu gecede biraraya getirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz, dedi. Ayyıldız Erdoğan Başkanımızın da dediği gibi 14. Haftada bize sahip çıkan ve o günden itibaren Düzcespor için mücadele eden Yeni Yönetim Kurulumuza ve siz değerli Başkanlarımıza çok teşekkür ederiz. Sizin bize değer vermeniz ve sahip çıkmanız bizi onurlandırır gururlandırır. Bizi bir an olsun yalnız bırakmayan Gökhan Başkanımıza Destek olmanız bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu birliktelik içerisinde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.” dedi

 

Programda ayrıca Düzce Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, Düzcespor Genel Sekreteri ve Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve son olarak Düzcespor Takım Kaptanı Enver Ayyıldız da konuşmalarında birlik beraberlik mesajları verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.