Düzcespor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Düzcespor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Düzcespor - Serikspor karşılaşması saat 15:00'te Antalya Serik İsmail Ogan Stadyumunda oynandı. Her iki takımın da taraftarının olmadığı maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Düzcespor Antalya temsilcisi Serikspor'a konuk oldu.  Geçtiğimiz hafta içi alınan korana virüs tedbirleri çerçevesinde maç seyircisiz oyndı. Karşılaşmayı sadece iki takımın yöneticileri ve basın mensupları takip etti.   Geçtiğimiz hafta evinde Ligin iddialı takımlarından Aksarayspor'u ağırlayan Düzcespor 4-0'lık net bir skor ile 3 puanın sahibi olmuştu.  Bugün oynanan karşılaşmayı Yakup Bakır yönetti, Yardımcılıklarını Mesut Hakalmaz ve Mehmet Şenkaya  yaptı. 

Düzcespor'un ilk 11'i: Furkan, Doğancan, Ebu Sıddık, MEtin, Yusuf, Bulut, Hazar, Ömer, Enver, Onur, Nevzat  ile çıkarken Serik Belediyespor ise; Orkun, Taner, Alican, Sinan, Cenk, Doğancan, Burçin, Fatih, Erdi, Atakan, Abtdulsamet  ilk 11’ini sahaya sürdü. 
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da karşılıklı ataklarla oyunu sürdürdü. Her iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlik ile sona erdi. Düzcespor Serikspor karşılaşmasının ikinci yarısında İki takım da rakip kalelere yüklendi. net pozisyon yakalayan takımlar, bu fırsatları gole çeverimeyince müsabaka golsüz eşitlik ile sona erdi. 
Düzcespor bu skor ile 45 olan puanını 46'ya çıkardı. Düzcespor bu skorla ligde 6. sırada yer buldu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.