Düzcespor Kulübü Maçlara Hazır

Düzcespor Kulübü Maçlara Hazır

Düzcespor Kulübü Maçlara Hazır

Düzcespor Kulübü Başkan Vekili Erkan Seçkin’in katıldığı Spor Sayfası programında Düzcespor’un pandemi sürecindeki çalışmaları konuşuldu.  

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programının konuğu Düzcespor Kulübü Başkan Vekili Erkan Seçkin oldu.

Pandemi sürecinde Düzcespor Kulübü oyuncularının disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini maçlara hazır olduklarını belirten Başkan Vekili Erkan Seçkin, şöyle konuştu:

“Takımızın 3. lig takımı değil daha üst liglerde mücadele edebilecek bir takım. Takımı daha ileri taşımak için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Devre arasında biliyorsunuz Erzincan’ın teknik direktörü transfer edildi. İlk maçımızda Erzincan’laydı. Burada galip geldik.

TAKIM MAÇLARA HAZIR

Hocamız çok prensipli ve programlı çalışıyor. Hatta bu pandemi süreci içerisinde telekonferans ile futbolcularımızla canlı yayında antrenmanlarını yaptırarak en azından kilo almalarını engelleyip kondisyonlarının eksik kalmasını engelledi. Sporcularımız şu anda diri, maçlara hazır.

ÖZLENEN DÜZCESPOR’U GÖREBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Bütün 3. lig grupları arasında da en çok performansı iyi olan takımların değerlendirmesi yapıldığında Düzcespor’un diğer takımlardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Biz yönetim olarak öncelikle planlı ve programlı iş yapmaya gayret ediyoruz.  Bu plan ve program çerçevesinde de Düzcespor’u en iyi yere getirecek çalışmayla birlikte özlenen Düzcespor’u görebilmek için mücadele ediyoruz.”

TAKIM VE DÜZCE HALKI İÇ İÇE

Yeni yönetimle ile birlikte takımın ve halkın birleştiğini vurgulayan Seçkin, özlenen Düzcespor’un geri döndüğünü ifade etti. Düzcespor Kulübü Başkan Vekili Erkan Seçkin son olarak şunları söyledi:

“Yeni yönetimle birlikte tribün morali denen olgu yerine geldi. Düzcespor ile Düzce halkı kopmuştu. Biz yönetim olarak Düzcespor ile Düzce halkını tekrardan kaynaştırdık. Tribünlerimizi görüyorsunuz kadınlarımız çok ilgi gösteriyorlar. Çünkü başkanımız ve yönetimiz biz tribünlerde küfür istemiyoruz demişti. Bu konuda taraftarımız da bizi anlıyor. Çünkü yönetim olarak taraftarımızın istediği Düzcespor’u tekrar geri getirebilmek için çabaladığımızı onlar da görüyorlar."

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.