Düzcespor Tahkime Gidiyor

Düzcespor Tahkime Gidiyor

TFF’nin Düzcespor’u play-off dışı bırakan kararının ardından protesto için İstanbul’a giden taraftar grubu TFF önünde basın açıklaması yaptı. Kırmızı Şimşekler taraftar grubu basın açıklamasında Düzcespor’un hakkının yasal her türlü zeminde aranacağını bildirdiler.

TFF'nin alt ligler için aldığı karar nedeniyle mağdur olan Düzcespor için tepkiler çığ gibi büyüyor. Alınan kararın ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva'daki tesislerine yürüyen taraftar grubunu yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı. Kırmızı Şimşekler taraftar grubunun TFF binası önüne siyah çelenk bırakmasının ardından basın mensupğlarına açıklamada bulunan Düzcespor Kulübü 2. Başkanı Zekeriya Korkmaz alınan kararı değerlendirdi.

DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANIYORUZ

Alınan kararın ardından Düzcespor taraftarının demokratik hakkını kullandığını ve bunu yaparken de hiçbir taşkınlığa mahal vermediklerinin altını çizen Korkmaz; "TFF'nin açıklamasından sonra taraftar grubumuz İstanbul'da bulunan Riva tesislerine yürüyerek geldi. Biz yönetim kurulu üyeleri olarak taraftarımızı yalnız bırakmamak adına ve Düzce'nin hakkını savunmak adına buraya geldik. Kırmızı şimşeklere ve Düzcespor taraftarlarına demokratik tepkilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Hiçbir taşkınlık yapmadan hakkımızı savunuyoruz" dedi.

SON MAÇI OYNAMASAYDIK PLAY-OFF'DAYDIK

Düzcespor'un korona tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynadığı Serik Belediyespor maçı öncesinde Play-Off potasında olduğunu hatırlatan Düzcespor Kulübü 2. Başkanı Zekeriya Korkmaz; "Düzce'nin taraftar grubunun anlattığı gibi biz Serik'te maç oynamasaydık 5. olarak Play-Off’a giriyorduk. Başkanımızın bir görüşü vardı. Maçlar oynansın, çıkan çıksın hak eden hak ettiği yerde olsun diyordu. Biz bunları mümkün olduğunca anlatmaya çalıştık. Biz bu konuda adalet istiyoruz. Bizim gibi en az 15 kulübün hakkını savunmak için buradayız. Biz bu kararı bu şekilde kabul etmiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın  Nihat Özdemir’den,  bakanlarımızdan bu konuyu tekrar gözden geçirmelerini istiyoruz. bu taraftar emek harcamıştır. Emeklerin zayi olmasını istemiyoruz. Yönetimler zaman zaman bir sürü fedakarlık yaptı. Bu fedakarlığın karşılığı bu olmamalıydı" dedi.

TAHKİME GİDECEĞİZ

Düzcespor Kulübü 2. Başkanı Zekeriya Korkmaz bu işin peşini bırakmayacaklarını ifade ederek; "Anlayamadığımız çözemediğimiz çok konu var. Bunun devamını getirmek için gayret sarf ediyoruz. Tahkime gideceğiz gerekli işlemleri başlatıyoruz. İstanbul'da toplantılarımız sürecek diğer kulüpler ile de görüşüyoruz. Emeğimizin harcanmasına razı değiliz. Düzce bizden güzel haberler bekliyor, Hakkımızı sonuna kadar savunacağız" şeklinde konuştu.

Düzcespor taraftaları adına konuşma yapan Emir Kirazoğlu, “Madem bu ligler iptal edildi, biz Serik Belediyespor ile maç yaptık ve berabere kaldık. 5. sıradan 6. sıraya geriledik. O zamanda Covid-19 vardı neden oynatıldı bu maç? Madem Covid-19 nedeniyle oynatılmıyorsa neden bizim hakkımız yenildi. İlk 5 çıkıyorsa bizimde hakkımız var. İlk 5’teydik. Biz hakkımızı arıyoruz. Gerekirse burada ölüm orucuna da yatarız. Biz Düzcespor sevdalılarıyız, armamızı seviyoruz” ifadelerinde bulundu.

Basın açıklamalarının ardından Düzcespor taraftarı TFF binası önüne siyah çelenk koyarak “TFF istifa” sloganı attılar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.