Düzcespor Yönetimine Komşudan Övgü

Düzcespor Yönetimine Komşudan Övgü

Düzcespor Yönetimine Komşudan Övgü

Bolu Gazetesi’nde  köşe yazıları yayınlanan Adem Evcil, “Yiğidi öldür hakkını da ver “deyiminden yola çıkarak bugün ele aldığı köşe yazısında,  Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu’ndan övgüyle söz etti.

Ligde yükselen ve şehirde takım heyecanını yeniden ateşleyen Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapağlu yönetimine övgü yağdı.

“Boluspor'a bir Kapoğlu şart” diyen Bolu Gazetesi yazarı Adem Evcil, komşunun örnek başkanı Gökhan Kapağlu diye giriş yaptığı yazısında, “ Geçtiğimiz sezon 3.ligde mücadele veren Düzcespor'un başına geçen Gökhan Kapoğlu ve yönetimi bir spor kulübünün nasıl yönetileceği ile ilgili adeta canlı ders vermekteler “ dedi.

İşte yazının tamamı;

BOLUSPOR'A BİR KAPOĞLU ŞART

Komşunun örnek başkanı Gökhan KAPOĞLU

Geçtiğimiz sezon 3.ligde mücadele veren Düzcespor'un başına geçen Gökhan Kapoğlu ve yönetimi bir spor kulübünün nasıl yönetileceği ile ilgili adeta canlı ders vermekteler.

Zor günler geçiren bir takım nasıl şaha kaldırılır, nasıl hakkı aranır, nasıl siyasete kurban edilmez.. Düzcespor örneğini ve başkanını yakından incelemek çok akıllıca olacaktır.

Siyaset üstü bir yönetim kuran başkan ortak değer (Düzcespor) masasında tüm Düzce'yi bir araya getirmiştir. İktidarı, muhalefeti, belediye başkanı, STK'ları, milletvekilleri aynı eksende sporun birleştirici gücüyle buluşturmuştur.

Kovid 19 bahane edilerek TFF tarafından 2.lige çıkma şansı gasbedilen Düzcespor umudunu kaybetmemiş gelecek sezona 2.lige çıkma iddiasını ortaya koymuştur. Oluşan kamuoyu Düzcespor'un hakkını TBMM'de, TFF'da, stadyumda, tribünde, sokakta velhasıl kelam heryerde aramıştır.

Komşuda durum böyleyken bizdeyse tam bir fiyasko söz konusudur. 2.ligde mücadele veren kırmızı şimşekler düşme hattında tüm şehre ecel terleri döktürmüştür.  Siyasete kurban edilen 1.lig hayelleri suya düşmüştür.

Kayyuma doğru emin adımlarla giden Boluspor bir babayiğit beklemektedir. Siyasi belirsizlik, ortak paydada birleşememe, klübün borçları vs... gerekçelere Boluspor belirsizliğe kurban edilmek üzeredir.

Valisinden, vekiline, iktidarından, muhalefetine, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası Boluspor'a sahip çıkılmalıdır.

Birbirinden kıymetli isimler gündeme gelmekte, belirsizlik nedeniyle kimse adım atamamaktadır.

Boluspor demek şehrin vitrini demektir! Boluspor demek, şehrin vizyonu demektir! Boluspor demek gençlerin umudu demektir! Yağmurda, karda, çamurda bir nebze olsun takımını yanlız bırakmayan taraftarlar şüphesiz küçük şehrin büyük öyküsünün kahramanlarıdır. Tek çözüm birliktedir. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.

Çok yaşa Boluspor!

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.08.2020
00:52

Bolu ilinin suyumu çıktı Yoksa kazanmı delindi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,40
Reşat gültekin
5.08.2020
14:29

Teşekkürler kardeş bolu teşekkürler gökan başkan bize bu gururu yaşattığın icin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,34
Turgut topalogli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.