TFF 3.Lig 18 Temmuz’da Start Alıyor

TFF 3.Lig 18 Temmuz’da Start Alıyor

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programının konuğu Düzcespor Genel Sekreteri Erdoğan Bıyık oldu. Liglerin 18 Temmuz 2020 tarihinde başlayacağını belirten Bıyık, Düzcespor’un maçlara hazır olduğunu dile getirdi.  

Düzcespor Genel Sekreteri Erdoğan Bıyık, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Hasan Kaya ile Spor Sayfası programında liglerin başlama tarihi ve son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.


Liglerin 18 Temmuz tarihinde başlayacağını belirten Bıyık, “Futbolcularımız perşembe ve cuma günü toplanacaklar. Öncelikle Korona Virüs testi yapılacak ardından çalışmalara başlayacaklar. Ben iddia ediyorum bu gurupta kalan maçlara en hazır takım Düzcespor olacaktır” dedi.

"250 ila 300 bin liralık maddi kaybımız olacak"

Düzcespor Kulübü’nün Şıralık’ta bulunan tesiste kamp yapacağını belirten ASKF Başkanı Bıyık, maçların seyircisiz oynanacak olması nedeniyle oluşacak maddi zararın ise kulüp yöneticilerinin fedakarlığı ile karşılanacağını belirtti. Erdoğan Bıyık son olarak şunları söyledi:

“Bizim Şıralık tesislerimiz on numara bu nedenle başka bir yerde kamp yapmamız söz konusu değildir. Korona Virüs nedeniyle verilen ara ve maçların seyircisiz oynanacak olması tribün ve reklam gelirleri dahil 250 ila 300 bin liralık maddi kaybımız olacak. Her ne olursa olsun başkanımız Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulumuz takımımızın başarılı olması için gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.06.2020
18:08

İç saha maçlarımız için "ANI BİLBİLET " uygulaması yapılmalıdır. Gerçek Düzcesporlular maça giremesek de bilet alırız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,68
Süleyman ÖNCÜL


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.