Tribünler Şenlendi

Tribünler Şenlendi

Düzcespor takımı yeni yönetimi ile çok şeyi değiştirdi. Düzcespor’un evinde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor maçını kadınlar, çocuklar ve Düzcespor sevdalılarının yanı sıra tüm ilçe belediye başkanları 18 Temmuz Şehir Stadyumuna gelerek izledi. 

Yeni oluşum ile birlikte Protokol tribünü de hareketlendi. Yeni yönetim kuruluna Düzce’deki Tüm ilçe belediye başkanları mülki amirler hep destek tam destek verdi.

Çeşitli nedenlerden dolayı gelemeyen isimlerin de önümüzdeki haftalarda Düzcepor’un yanında olacağından kimsenin kuşkusu yok.  Taraftarın yanı sıra protokol tribünündeki idarecilerin de maçı izlemesi Düzcespor’un gücüne güç kattı.

TARAFTAR TAHRİKLERE KAPILMADI

Maç esnasında yaşanan olaylarda tahriklere kapılmayarak sağduyulu davranan taraftara teşekkür eden Düzcespor yönetimi; “Düzcespor taraftarı ilimize yakışır bir misafirperverlik sergiledi. Bazı olumsuzluklara rağmen tahriklere kapılmayan Düzcespor sevdalılarına ayrıca teşekkür ediyoruz. Tam bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Karşılaşmada kadın taraftarların da olduğunu unutmayan Düzcespor taraftarları küfürden ve agresif tavırlardan kaçınarak bizleri memnun ettiler” ifadelerini kullandılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.