Millet Bahçesi İçin Yıkım Çalışmaları Tamamlandı

Millet Bahçesi İçin Yıkım Çalışmaları Tamamlandı

Düzce’nin ve Düzce belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi için yatırımın yapılacağı alan üzerindeki tüm tesisler yıkıldı. Son olarak söz konusu alanda bulunan kafe de belediye ekiplerince yıkıldı.

Üç parkı içine alan Millet Bahçesi için sıra projenin uygulamasına geldi.  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü şehrin göbeğinde yer alan üç parkı birleştirerek bölgenin en büyük Millet Bahçesi projesi için göreve geldiği ilk günden itibaren proje hazırlıklarını bizzat takip etti.

14 bin 252 metrekarelik İnönü Parkı ve yanında bulunan 4 bin 883 metrekarelik Avni Akyol ile 8 bin 135 metrakare büyüklüğündeki Anıtpark'ın birleştirileceği ve bu alanların toplamı olan yaklaşık 27 bin metrekare alan Millet Bahçesi 1. Etap adını alacak. Başkan Özlü daha önce yaptığı açıklamalarda Millet Bahçesi için şu bilgileri vermişti:  "Millet Bahçesi adı ile ilgili bakanlıktan hibe talebinde bulunduk. Kredisiz kaynakla bu çalışmaya yıl bitmeden inşallah başlayacağız. Burada gençler için mekanlar oluşturacağız. Seyir tepesi yapacağız, herkes Düzce manzarası ile özçekim yapacak. Buranın kaynağı hazır, parasını alıyoruz. Daha sonra etaplar halinde bu proje devam edecek. Bunların dışında şehir merkezindeki projelerimizin yanı sıra her mahallemizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, kaynaklarımızı verimli kullanarak çalışmaya devam ediyoruz. Kısa bir zaman sonra Düzce'nin çehresi yepyeni bir görünüme kavuşacak, bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz." 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.07.2020
09:57

millet bahçesi nedir türkiyede kaç il alabilmiştir bilmeyenler konuşuyor. millet bahçesi muhalefetin korkulu rüyası belediyenin reklam panosudur ne büyük proje olduğunu bilmeyenler konuşsunlar bakalım sonunu görünce hepsinin çenesi kapanacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,34
semih hasan
12.07.2020
13:29

Millet bahçesi deyip uyutun düzceyi hani büyük Düzce stadyumu nerde ne zaman kazma vurulacak uyuyun muhalefet oy zamanı nasıl olsa uyanırsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,49
Fatih Kurugöl


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.