Kargo Şubeleri Önünde Uzun Kuyruklar Oluştu

Kargo Şubeleri Önünde Uzun Kuyruklar Oluştu

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından kargo şirketlerinin önünde pandemi süresince alışık olduğumuz kuyruklar yeniden görüldü.

Yeni tip Korona Virüs nedeniyle iş yükünün arttığı kargo şirketlerinde yaşanan yoğunluk, uzun kuyrukların oluşmasına neden oluyor.

Covid-19 tıpkı marketlerde olduğu gibi kargo şirketlerinin de iş yükünü artırdı. Pandemi nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar internet alışverişlerine yönelince, kargo şirketlerinde yoğunluk oluştu.

Kargo şirketlerinin önlerinde uzun kuyruklar oluşurken, kargosu adresine teslim edilmeyen vatandaşlar ürünlerini şubeden teslim almak isteyen vatandaşlar şubelerin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Pandemi döneminde kurye firmalarının yetersiz kalması altyapı eksikliğinin ne boyutta olduğunu gösterirken, bu durumda çileyi çeken yine sokağa çıkma yasağında dahi çalışma fırsatı verilen kuryeler ve vatandaşlar oldu. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.05.2020
21:33

Vallahi herkes için zor, birkaç gün önce kargom geldi mi da ye sormaya gittim, gelmiş ancak devinden mi üzülsemmi onu bile beceremedim çünkü gelen paketi bulmak mümkün değil, çalışan kişi tek başınaydı çıldırmak üzere olduğunu görünce acıdım yani, ama bir yandan da kızdım, paketleri kah atıyor, kah tekmeliyor hatta üstüne bastığı dahi oldu, ama yapacak bir şeyi yok, aslında şirketler bu gibi durumlarda geçici eleman takviyesi yapmalılar, cimriliği bıraksın artık büyük patronlar, elemanları zaten üç kuruşa çalıştırıyorlar birde böyle zor durumlarla karşı karşıya bırakıyorlar, adalet adalet adaletli olan insandır, olmayana ne derseniz deyin ama insan değildir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
adaletli olan insandır, olmayana ne derseniz deyin ama insan değildir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.