Düzce’de Çocuk İzlem Merkezi Kuruluyor

Düzce’de Çocuk İzlem Merkezi Kuruluyor

Düzce’de Çocuk İzlem Merkezi Kuruluyor

2017 yılından itibaren Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay ve Çocuk ve Kadın Hakları Komisyonu tarafından başlatılan Çocuk İzlem Merkezi kurulması yönündeki çalışmaları sonuç verdi. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile, Düzce’de Çocuk İzlem Merkezi için çalışma izni verildiğini duyurdu.   

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın öncülüğünde Düzce Barosu Çocuk ve Kadın Hakları Merkezi üyelerinin destekleriyle 2017 yılında başlatılan Çocuk İzlem Merkezi kurulması yönündeki çalışmalar sonuç verdi.

Konuyla ilgili Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile, Düzce ilinde istismara uğrayan çocukların muayene, tedavi ve ifade alma işlemlerinin mağdur çocuğa psikolojik olarak daha fazla zarar vermeden yapılmasını sağlamak için kurulması planlanan Çocuk İzlem Merkezi için Sağlık Bankalığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün onayı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk İzlem Merkezi’ne çalışma izni verildiği duyuruldu.

Düzce Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonunca, sadece Düzce’de değil ülke genelinde kadın ve çocuk haklarıyla mücadelede en ön safta yer almaya devam edeceklerini belirten Baro Başkanı Azade Ay, Düzce’de kurulacak olan Çocuk İzlem Merkezi ile mağdur olan çocukların tekrar bir mağduriyet yaşamamaları için çabaladıkları bu projenin onaylanması nedeniyle memnun olduklarını dile getirdi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.05.2020
19:24

Size şöyle yardımcı olayım öyle büyük halsiyetsizler varki çocukları menfaatlerine bile alet etmekten kacinmayan once baba ve anneler var öncelik bunlara ergenlik döneminde insanları bir takım tezgahlara düşürmek için kullananlar var bunlar bilinsinki çabalar sonuc göstersin gözünüz özellikle 15 18 arası genç kızlarda olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,14
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.