Duyarsız Vatandaşlar İsyan Ettirdi

Duyarsız Vatandaşlar İsyan Ettirdi

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi çevresinde duyarsız kişiler tarafından atılan çöpler tepkiye neden oldu.

İçinde bulunduğumuz Korona Virüs salgın riskinin çok yüksek olduğu bu günlerde duyarsız kişilerce atılan çeşitli atıklar Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi çevresinde adeta bir çöplüğü andırıyor. 

Hastane çevresine atılan alkol şişeleri, plastik poşet, pet şişe, sigara paketleri, sigara izmariti ve çeşitli çöpler vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bir sağlık merkezi çevresine bu görüntülerin yakışmadığını belirten vatandaşlar, sorumsuz kişiler tarafından bilinçsiz bir şekilde çöplüğe dönüştürülen alan ile ilgili vatandaşların daha duyarlı ve dost canlısı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Konuyla ilgili vatandaşlar, “Bölge çöplük içinde. İnsanların da çöplerini doğaya atması tamamen yanlış. Özellikle burası bir hastane alanı. Yaşadığımız kentteki çöp kutularının mikrop ve hastalık yaymasını elbette hiçbirimiz istemeyiz. İçinde bulunduğumuz Korona Virüs salgın riskinin çok yüksek olduğu bu günlerde lütfen bu konuda çok daha duyarlı davranalım. Çöplerimizi çöp konteynerlarının içine doğru bir biçimde atalım. Çöpleri çöp konteynerlarının dışına, yanına koymayalım. Uzaktan fırlatmayalım. Şehirlerde yaşamanın ve toplumsal hayatın gereklerine ve kurallarına uyalım. Hatalı ve yanlış davrananları incitmeden nazikçe uyaralım” ifadelerini kullandılar.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.