Belediyeden Erzak Kumbarası

Belediyeden Erzak Kumbarası

Düzce Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından erzak kumbarası projesi hayata geçirildi.

Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatı ve Sosyal İşler Müdürlüğü çabalarıyla Erzak Kumbarası projesi hayata geçti.

Proje kapsamında ilk kumbara ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için Çoban Kavşağında bulunan bir marketin önüne yerleştirildi.

Burada biriken erzaklar Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından haftalık toplanarak müdürlük bünyesindeki hayır çarşısında ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere toplanacak.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, erzak kumbaralarının ilerleyen günlerde gidişata göre sayılarının artırılabileceğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

“Düzce Belediyesi olarak biliyorsunuz ki sosyal hizmetler doğrultusunda çalışmalarımız var. bunların içerisinde en önemlilerinden bir tanesi gıda desteği. Ramazan Ayı’nda gıda desteğini torbalarla, alışveriş çekleriyle vermeye çalıştık. Tabii ki ihtiyaçlar bitmiyor. Biz bunu 12 aya yayalım diye bir düşüncemiz oldu. Bunu marketlerin önünde alışveriş yapan Düzceli hemşerilerimize, onların hayırlarına vesile olalım diye bir düşüncemiz oldu. Bugün ilk defa bir marketin önünde kumbaramızı yerleştirdik. Kumbara dolduğu zaman bunları alacağız. Sosyal hizmetler birimimiz aracılığıyla erzaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Böyle hayırlı bir girişime başladık. Market yönetimine de teşekkür ediyoruz. Onlar da bu hayra eşlik ediyorlar. Sayı olarak şu anda 4 adet yaptırdık ancak bu 4 taneyle sınırlı kalmayacak. Gelişmeye göre inşallah bakacağız. Düzce Belediyesi olarak başkanımız Faruk Özlü’nün de bu konuda çok ciddi teşvikleri var. İstişaremiz neticesinde böyle bir proje geliştirdik. Düzcemize hayırlı uğurlu olsun."

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.07.2020
22:17

Allah razı olsun belediyemizden

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,44
Murat
7.07.2020
21:44

AYRICA BURADAN BELEDİYE YETKİLİLERİNE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM BÖYLE MARKETLERE VE ÇEŞİTLİ YERLERE KUMBARALAR VEYA DİJİTAL ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILAN ALIŞ VERİŞLERİN KÜSÜRATI OLUYOR 50 KURUŞ 10 KURUŞ 5 KURUŞ BU KÜÇÜK PARALAR BİR GÜNDE DÜZCE GENELİNDE BİR HESABA AKTARILSA KUMBARA VB GÜNLÜK EN AZ 5-10 BİN TL TOPLANIR BU KÜSÜRATLAR İLE FAKİRLERE YARDIM EDİLEBİLİNİR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,34
selman
7.07.2020
21:37

BURAYA DA VERELİM AMA DURUMU İYİ OLAN MAAŞINDAN 100 TL AYIRSA MAHALLESİNDE BULUNAN İHTİYAÇ SAHİBİNE 5 KİLO UN 5 KGR ŞEKER 5 KGR YAĞ 2.5 PRİNÇ 500GR ÇAY ALIP VERSE KAZA VE VBELADAN KORUR HEM DUA ALINMIŞ OLUNUR HEMDE ALLAH RAZI OLUR VERDİKLERİNİZ SİZİNDİR VERMEDİKLERİNİZ BİR BAŞKASININ ALLAH İÇİN VERDİKLERİNİZ YARİN SİZLERİ AHİRETTE KARŞILIYAÇAKLAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,49
selman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.