Meclis Üyesi Dinçer Açıklamada Bulundu

Meclis Üyesi Dinçer Açıklamada Bulundu

Meclis Üyesi Dinçer Açıklamada Bulundu

Temmuz ayı belediye meclis toplantısı sonrası basına yansıyan haberlerle alakalı hususları vatandaşlara aktarmak adına İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Erkan Dinçer açıklamalarda bulundu.

İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Erkan Dinçer, Temmuz ayı belediye meclisinde İYİ Partili Meclis Üyesi Ender Çakar ile AK Partili meclis üyesi Hasan Günden arasında Aydınpınar Yolu üzerinde, mevcut benzin istasyonu bitişiğindeki arsa ile alakalı yaşanan diyalog sonrası açıklamada bulundu. 

Söz konusu olayın bilgisi dahilinde olduğunu belirten Meclis Üyesi Dinçer, İYİ Parti olarak konunun takipçisi olacaklarını belirtti. 

İYİ Partili Meclis Üyesi Erkan Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Düzce Belediye Meclisinin dünkü toplantısında Aydınpınar Yolu üzerinde, mevcut benzin istasyonu bitişiğindeki arsa ile alakalı İyi Parti’nin kamu yararı ve Düzce halkının haklarını koruma adına hassasiyet gösterdiğini ifade eden İyi Parti Meclis Üyesi ve imar komisyonunda İyi Partiyi temsil eden Erkan Dinçer konu ile alakalı konunun asıl mecrasından çıkartılmaya çalışılmasının doğru olmadığını, asıl konunun ve doğru yöntemin Ender Cakar Bey’in ısrarla vurguladığı sorunlar olduğunu ifade etti

"Konu bilgim dahilinde"

Dünkü Meclis toplantısında İyi Parti Belediye Meclis grup başkanı Ender Çakar’ın yaptığı açıklamaların Partinin müşterek çalışmasının bir ifadesi olduğunu ifade eden Dinçer, “ İlk etapta konu her ne kadar usül olarak tahsis olarak başlasa da bunun bir sonraki adımının satış ve bu satışında LPG düzenlemesi ile mevcut istasyona yönelik olacağını söylemek ve bu gelişmelerin peşi sıra gideceğini tahmin etmek güç değil. Dolayısı ile Grup Başkanımızın gösterdiği hassasiyetin ve ifadelerin kamuoyu tarafından gerçek yönü ile  algılanması  adına imar komisyonu başkanı olarak bilgim dahilinde olduğunu ifade etmek isterim. Bir sonraki mecliste de tartışma konusu alan ve ifadelerin zaten netleşeceği aşikardır.

"Üzerimize düşeni yapacağız"

Bu vesile ile Partimizin grup Başkanı vesilesi ile gösterdiği hassasiyet kamuoyuna doğru aktarılmalıdır ki bizler de bu hususta üzerimize düşeni yapacağız “dedi

Gelişmelerin takipçisi olduklarını ifade eden Dinçer, konunun kısa zamanda netleşmesinin gerektiğini bunun içinde ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.07.2020
22:19

Dinçer R yapma bosu boşuna ordaydık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,83
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.