Düzce Üniversitesi’nde Etkin İş Başvurusu Eğitimi Düzenleniyor

Düzce Üniversitesi’nde Etkin İş Başvurusu Eğitimi Düzenleniyor

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Koordinatörlüğü’nün düzenleyeceği “Etkin İş Başvurusu Nasıl ve Hangi Kanallar Aracılığı ile Yapılır!” uygulamalı eğitim, 3 Mart 2020 tarihinde, 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Düzce Üniversitesi Rektörlük binası SKS Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitim, İŞKUR yetkilileri tarafından verilecek ve birçok basamak içerecek. İş dünyasına atılmadan önce iş arayanlara önemli fırsatlar sunan bu eğitimde öğrencilere iş arama becerileri hakkında genel bilgiler verilerek öğrenciler doğru kanallar aracılığı ile iş başvurusu yapma konusunda bilgilendirilecek.

Bir diğer basamakta katılımcılar, etkin CV yazma yöntemleri ve CV’de yer alması gereken anahtar kelimeler hakkında yönlendirilecek. Eğitimin son aşamasında ise katılımcılar, farklı iş arama sitelerini nasıl kullanabilecekleri hakkında bilgilendirilerek, isteyen kişilere iş başvurusu uygulamalı olarak gösterilecek.

Program hakkında açıklamalarda bulunan Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, öğrencilerin eğitime gelirken yanlarında güncel özgeçmişlerinin bulunmasının önemli olduğunu belirterek, her bölümden ve sınıftan öğrencinin bu eğitime katılması tavsiyesinde bulundu. Konunun uzmanları tarafından verilecek olan bu eğitimin, işverenlere karşı bir ayna niteliğinde olduğunu vurgulayan Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, öğrencilerin ve iş arayanların özgeçmişlerini doğru tekniklerle hazırlamalarının iş ve staj başvurularında önemli olduğunun altını çizdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.