Yazar İlhan Akın Kitapları İmzaladı

Yazar İlhan Akın Kitapları İmzaladı

Yazar İlhan Akın Kitapları İmzaladı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda üç yıldır yürütülen Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi 14 Ekim 2019 itibariyle yeniden 4.kez  start aldı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda üç yıldır yürütülmekte olan Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi 14 Ekim 2019 itabariyle yeniden başladı. Annem Varsa Ben de Varım kitabının yazarı İlhan AKIN ve Proje İl Koordinatörü Ali Kemal ARDIÇ, Merkez Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek 3K sınıfında öğrencilere kitaplar dağıtıldı ve proje ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Ziyarette öğrenciler, yazar İlhan Akın'a  kitap ile ilgili sorular sordular, kitaplarını imzalatarak fotoğraf çektirdiler.

Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi bu yıl ilkokul 3. ve 4. sınıflarında, ortaokulların ise tüm sınıflarında uygulanacaktır. Proje kapsamında ayrıca şiir, kompozisyon, resim ve slogan yarışmaları da düzenlenecek.


 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2019
13:08

ANNESİ OLMAYAN VE HATTA ANNESİ İŞKENCECİ BİR VARLIK OLMASINDAN DOLAYI BİR ÇOCUĞUN NEDEN BABAM VARSA BENDE VARIM DEMESİNİ NASIL İZAH EDECEĞİZ. BEN BU SORUYA CEVAP VEREMEDİM. OKUR YAZAR ŞAİR ÖĞRETMEN MİLİ EĞİTİM LÜTFEN DAHA HASSAS OLALIM ANNE BABASI AYRI VEYA ÖLMÜŞ OLAN COCUKLARIN PSİKOLOJİSİNİ DÜŞÜNEREK GENEL İFADELER KULLANILMASINI İSTERDİM MESELA AİLE VEYA SİZİ BÜYÜTEN AİLENİZ YOKSA DENEBİLİRDİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,13
AHMET YILMAZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.