Yunus Özay Er'den Karne Mesajı

Yunus Özay Er'den Karne Mesajı

Yunus Özay Er'den Karne Mesajı

İyi parti il başkanı Yunus Özay Er, 2018-2019  eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve öğrencilerin tatile girmesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak karne alan öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini diledi. 

Er yayınladığı mesajında, "Karneler öğrencilerimizin okul yaşantılarında gösterdikleri performansın bir değerlendirilmesidir.  Ancak unutulmamalıdır ki karne notları sadece eğitim gören öğrencilerin değil onları hayata alıştıran bizlerin ve ailelerimizin de bir değerlendirilmesidir. Okullarımızda eğitim ve öğretim sadece öğrencilere değil, aynı zamanda çocuklarımızı hayata hazırlayan, evlatlarına katkı sağlayan ailelere ve bizlere de not verilmiş olmaktadır. Anne ve babalarımız öğrencilerimizin notlarını değerlendirirken bu hususları göz önünde bulundurmalıdırlar" dedi.

Er, "Öğrenciler ve öğretmenlerimiz için huzurlu ve başarılı ancak bir o kadar da uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı da geride kalırken, eğitim yılı boyunca  öğrencilerimize harcadıkları yoğun çaba ve emeklerinden dolayı başta Öğretmenlerimiz ve Okul İdarecilerimiz olmak üzere, Öğrenci velilerimize de teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencilere seslenen Er, "Çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmenizi, kişisel gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde bulunmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.”  dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.