SÖZÜNÜ TUTTU HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

SÖZÜNÜ TUTTU HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

Düzce Belediyesi Mehteran takımına heves ederek ve örnek alarak okullarında meht5er takımı kuran TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri hayallerine kavuştular. Okulu ziyareti sırasında öğrencilerin eksiğini gören Belediye Başkanı Dursun Ay, bugün çocuklara mehter kıyafetlerini teslim ederek sevindirdi.

 

 

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda idarecilerin ve öğrencilerin çabasıyla bir mehter takımı kuruldu.  2 yıldır zor şartlarda ve imkansızlıklar içinde çalışma yapan öğrenciler kıyafetsiz mehter takımı olarak biraz yarımdılar.

Birkaç ay önce okulu ziyareti sırasında mehter takımının bu eksiğini gören Belediye Başkanı Dursun Ay sözünü tuttu, belediye mehter takımını örnek alarak okullarında mehter takımı kuran ancak mehter kıyafetleri olmayan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerini hayallerine kavuşturdu.

Başkan Ay, bugün küçük mehter takımına kıyafetlerini teslim ederken, bir anlamda mehteranda alt yapı da oluşturduklarını söyledi.

Ay, ? 3 ay önce TOKİ Mehmet Akif Ersoy Okulunu ziyaret ettim, oradaki öğrencilerimizin mehtere çok meraklı olduklarını gördüm. Elbiseleri olmadan mehter çalışmaları yaptıklarını gördüm. Onlara mehteran kıyafeti sözü verdim. Onun takdimi yapıyoruz bugün. Öğrencilerimizin sevincini hep beraber paylaşıyoruz. Ayrıca mehteranda alt yap oluşturuyoruz. Alt yapı sağlam olacak, mehteran takımımız uzun yıllar eleman sıkıntısı çekmeyecek öyle görüyoruz.? Dedi.

Mehter kıyafetlerini giyerek heves ettikleri mehteran takımı gibi olan çocuklar ise duydukları mutluluğu dile getirdiler.

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Hasan Yeşilyurt da, 2 yıldır okulda mehteran takımı oluşturmaya yönelik bir çalışma içerisinde olduklarını söylerken, 26 kişilik bir ekip oluşturduklarını bildirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.