Güzel Sanatlar Komşularına Dokunuyor

Güzel Sanatlar Komşularına Dokunuyor

Düzce güzel sanatlar lisesi güzel bir etkinliğe daha imza attı. “Komşularına Güzel Sanatlar Dokunuyor” sosyal sorumluluk projesi kapsamında adına yakışır güzel bir etkinlik yaptı.

Güzel Sanatlar Lisesi’nin çevresinde  yaşayan komşulardan yaşlı ,yalnız ve her türlü ilgiye ihtiyacı olan aileler belirlendi. Belirlenen bu ailelere belirli bir takvimde ziyaret edilmek üzere karar alındı.

Bu ziyaretin ilki Nebile teyze yapıldı. Her sınıftan birer öğrenci belirlendi.Ziyarete 9 M-Pelin A.Hergüner,9 R-Yağız Badur,10 M-Elif Coşkun,10 R-Eray Metin,11 M-İrem Çağlayan,11 R – İrem Sena Özen,Burcu Çil,Şule Yılmaz,12 M-Yasin Can,12 R-Bedirhan Kılıç adlı öğrencilerle birlikte okul müdürü Dursun Ali Yavuzyiğit , rehber öğretmen Zeki Bilgili ve mahalle imamı Eyüp Aslanoğlu katıldı.

Belirlenen bu öğrenciler evden ailelerinin hazırladığı çam sakızı çoban armağanı kapsamında getirdikleri hediyeleri Nebile teyze verdiler. Nebile teyze de öğrencilere çay ikram etti.Çay sevisini öğrenciler Nebile teyzeye bırakmadılar, kendileri yaptılar. Çay ile birlikte çok sıcak bir ortamda geçen ziyaretten öğrenciler çok memnun kaldı.

Öğrenciler , gençlerde gittikçe azalmış olan komşu ile ilgilenme, ziyaret etme , yardımlaşma, misafirlik gibi güzel değerleri yaşamış oldular .

Ziyaret Nebile teyzeyi de çok duygulandırdı. Kendilerine ziyaret eden öğrencilerle yakından sohbet etti ve tekrar gelmelerini istedi.Öğrenciler de tekrar Nebile teyzeye ziyarete gelecekleri sözünü verdiler .


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.