2023 Eğitim Vizyonu Çalışmaları Devam Ediyor

2023 Eğitim Vizyonu Çalışmaları Devam Ediyor

2023 Eğitim Vizyonu Çalışmaları Devam Ediyor

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde ilçelerde Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurma çalışmalarına devam ediyor.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi çalışmaları kapsamında Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynaşlı ilçesinde yer alan okullarda farklı alanlarda olmak üzere toplamda 8 adet tasarım ve beceri atölyesinin kurulumu tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, atölye açılan okulların yanı sıra diğer okullarda da yeni atölyeler kurmak amacıyla  çalışmalara devam edildiğini belirtti.

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumayeri AKV Ortaokulunda Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi ve Görsel Sanatlar Atölyesi, Karaçalı Süperlit İlkokulunda Yaşam Becerileri Atölyesi, Kumluca Ortaokulunda Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Üçköprü İlkokulu ve Ortaokulunda Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Osmangazi İlkokulu ve Ortaokulunda Yaşam Becerileri Atölyesi ve Tabiat Atölyesi, Kaynaşlı Anadolu Lisesinde Sanat Atölyesi kuruldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.