ESNAFIN ÇİFTE STANDART İSYANI

ESNAFIN ÇİFTE STANDART İSYANI

Gazhane caddesinde belediye nikah salonunun karşısında esnaflık yapan Resul Kayaalp, çifte standarda verdi veriştirdi. Park yasağı var diye dükkanının önüne gelen vatandaşlara izin vermeyen zabıtanın aynı yere birkaç aracını birden park ettiğini söyleyen esnaf, yöneticilerin bu işe el atmasını istedi.

 

 

Gazhane caddesinde belediye nikah salonu karşısındaki parklanmada yaşanan çifte standart esnafı isyan ettirdi. Nikah salonu karşısındaki işyerinin önüne park eden araçlara izin vermeyen belediye zabıta ekiplerinin en az 4 aacını bu alana park ettiğini iddia eden esnaf Resul Kayaalp, bu soruna çözüm bulunmasını aksi halde BİMER?e şikayet edeceğini dile getirdi.

30 senelik esnaf Kayaalp, ? önceki gün nikah olmadığı halde misafir park yerinde benim aracıma ceza yazdılar. Ve şu anda park yasağı tabelasının dibinde zabıtanın dört tane aracı var. Benim işyerimin önüne normal vatandaş eşiyle çocuğuyla geliyor, bir ekmek arası döner alacak, 5 dakikaya müsaade etmiyor, fotoğrafı çekerek gidiyor Düzce Zabıtası. Ben yönetimden bu işe bir çözüm istiyorum. Yoksa çektim BİMER?e şikayet edeceğim.? Dedi.

Kayaalp, zabıtanın birden fazla aracını aynı alana park etmesine tepki gösterirken, esnafın ezilmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

?Yollar sadece belediye araçlarına mı mahsus, Devletin zırhına bürünüp vatandaşın, esnafın ezilmesini istemiyorum.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.01.2020
13:50

Helal Olsunn

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,14
Esnaf


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.